Under Armour | Zadar | Supernova

Under Armour se smatra začetnikom sportske odjeće koja poboljšava performanse – opreme koja je dizajnirala kako bi sportaši ostali suhi, svježi i lagani tijekom cijelog treninga ili sportskog natjecanja.

Under Armour

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

Under Armour s vrhunskim sportskim inovacijama u centru Supernova Zadar

Trgovina Under Armour razveselit će vas super ponudom koja se smjestila na prvom katu shopping centra Supernova Zadar, pokraj trgovina Reserved i Sport Vision. Bilo da tek krećete u svijet sporta ili ste već profesionalni sportaši, za vas će se pronaći vrhunska oprema među širokom ponudom za muškarce, žene, dječake i djevojčice.

Sportska oprema, odjeća i obuća namijenjena je onima koji vole i bave se: košarkom, golfom, planinarenja, odbojkom, trčanjem, nogometom klizanjem i bilo kojim drugim sportom. Ako ste oduvijek sanjali da ćete igrati profesionalni nogomet kao Luka Modrić ili Danijel Subašić, širok izbor najboljih kopački pronaći ćete upravo u trgovini Under Armour.

Žene očekuje širok asortiman sportskih grudnjaka, topova, polo majica, majica dugih i kratkih rukava, sportskih tajica, čarapa, rukavica, bočica za vodu itd. Na dječjem odjelu ponuda je šarolika: za najmanje bebe do 9 mjeseci, veličine za one od 12 do 24 mjeseca, za djecu od 2 do 4 godine kao i za odraslu djecu stariju od 4 godine. U posebnim ponudama pronaći ćete i asortiman kupaćih kostima i opreme za plivanje.

U Under Armouru vas očekuje raznolik asortiman za muškarce, žene i mlade

Priča o poznatom svjetskom brendu sportske opreme, odjeće i obuće, Under Armour, započela je davne 1996. godine. Tada je bivši igrač nogometa Kevin Plank odlučio pokrenuti posao počevši s jednostavnim planom – izradom superiorne majice uz koju koža slobodnije diše i osjećaj na tijelu je prozračniji.

Danas se brend Under Armour smatra začetnikom sportske odjeće koja poboljšava performanse – opreme koja je dizajnirala kako bi sportaši ostali suhi, svježi i lagani tijekom cijelog treninga ili sportskog natjecanja.

Korištenjem kompleksne napredne tehnologije, u Under Armouru vas očekuje raznolik asortiman za muškarce, žene i mlade. Vrijednosti koje nosi ovaj popularan sportski brend su temeljene na kupcima i vrhunskim sportašima. Sportaši su ti koji pokreću cijelu priču, od najboljih do onih koji tek kreću u svijet sporta.

Upravo zbog njih Under Armour pronalazi snagu i energiju za poboljšanje postojećih asortimana i razvoju najnovijih inovacija za sve one koji postići više razine u sportu.

Već više od 20 godina Under Armour na tržište plasira vrhunske sportske inovacije, a samo 2008. godine izašla je jedna od najpopularnijih linija sportskih tenisica koja se dugo očekivala. Linija je svoje mjesto pronašla tijekom Super Bowla predstavljajući tada uporište na tržištu sportske obuće. Danas je Under Armour zastupljen u skoro svim sportskim kategorijama: running, sportsko donje rublje, fitness programu, obuća s posebnim senzorima i brojne druge.