Elipso | Zadar | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Bogat izbor elektroničkih uređaja i kućanskih aparata čeka vas u trgovini Elipso centra Supernova Zadar

U trgovini Elipso pronaći ćete svu tehniku koja vam je potrebna za opremanje doma. Od kupaonice, kuhinje do spavaćih i dnevnih soba, a fantastična ponuda električnih i sličnih uređaja čeka vas čak i za opremanje vrtova i okućnica.

Na prvom katu shopping centra Supernova Zadar, u prostranom prodajnom prostoru izloženi su brojni primjerci uređaja pa prilikom kupovine željeni artikl imate priliku detaljno proučiti, a za sve dodatne informacije ili nedoumice od velike koristi bit će vam stručno i ljubazno osoblje trgovine.

Širok cjenovni rang i brojni dostupni brendovi zadovoljit će potrebe opremanja svakog stana, kuće ili apartmana. Osim bijele tehnike, video i audio opreme, kompjutorske i mobilne opreme te malih kućanskih aparata  u ponudi je i odličan asortiman električnih aparata za osobnu njegu i higijenu.

U trgovini Elipso krije se sve što bi vam moglo dobro doći za ugodniju i jednostavniju svakodnevicu, ali i za koristan i nepogrešiv poklon za razne prigode. 

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.

Novosti
Lakoća kuhanja
Idealan pomagač
10. ožujka 2020.

Jednostavnije miksanje dok radite kolače ili kremu za tortu sada je moguće uz ručne miksere koji će savršeno ležati u vašoj ruci. Mnogo radnih brzina, visokokvalitetne metlice i dodatne opcije poput sjeckalice i mogućnost blendanja oduševit će sve ljubitelje kuhanja. Odlična ponuda trgovine Elipso olakšat će vam pronalazak omiljenog miksera. Najboljeg pomagača pronađite u fantastičnom shoppingu.