Elipso | Zadar | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Bogat izbor elektroničkih uređaja i kućanskih aparata čeka vas u trgovini Elipso centra Supernova Zadar

U trgovini Elipso pronaći ćete svu tehniku koja vam je potrebna za opremanje doma. Od kupaonice, kuhinje do spavaćih i dnevnih soba, a fantastična ponuda električnih i sličnih uređaja čeka vas čak i za opremanje vrtova i okućnica.

Na prvom katu shopping centra Supernova Zadar, u prostranom prodajnom prostoru izloženi su brojni primjerci uređaja pa prilikom kupovine željeni artikl imate priliku detaljno proučiti, a za sve dodatne informacije ili nedoumice od velike koristi bit će vam stručno i ljubazno osoblje trgovine.

Širok cjenovni rang i brojni dostupni brendovi zadovoljit će potrebe opremanja svakog stana, kuće ili apartmana. Osim bijele tehnike, video i audio opreme, kompjutorske i mobilne opreme te malih kućanskih aparata  u ponudi je i odličan asortiman električnih aparata za osobnu njegu i higijenu.

U trgovini Elipso krije se sve što bi vam moglo dobro doći za ugodniju i jednostavniju svakodnevicu, ali i za koristan i nepogrešiv poklon za razne prigode. 

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.