Zlatarna Celje | Zadar | Supernova

Zlatarna Celje je priča o nepogrešivom izboru i bezvremenskoj ljepoti!

Zlatarna Celje

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Neodoljivi nakit Zlatarne Celje čeka vas u centru Supernova Zadar

Misija Zlatarne Celje je, zajedno sa svojim vjernim kupcima, ispričati divnu priču o nepogrešivom izboru i bezvremenskoj ljepoti. Nakit Zlatarne Celje uz vas je u svim vašim važnim trenutcima: rođenjima djece, krštenjima, pričestima, krizmama, zarukama, vjenčanjima, diplomama, godišnjicama i rođendanima. Upravo su to prigode u kojima posežemo za poklonima koji imaju trajnu i bezvremenesku vrijednost i stvaraju uspomene s najmilijima. Birate li poklon, nećete pogriješiti kupovinom zlatnog ili srebrnog nakita; narukvica, ogrlica, privjesaka, prstenja ili drugih komada koji nikada ne izlaze iz mode.

Kolekcije zaručničkog ili vjenčanog prstenja koje za buduće mladence dizajniraju poznati dizajneri Zlatarne Celje uvijek su dobar izbor kada se pripremate za vaš veliki dan. Nakit je moguće i personalizirati prema željama mladenaca pa će tako parovi dobiti bezvremensku uspomenu velike sentimentalne vrijednosti.

Ljubazno osoblje zlatarne rado će vam pomoći prilikom odabira kao i savjetovati vas prilikom prodaje loma zlata ili ulaganja u investicijsko zlato.

Duga tradicija bezvremenskog nakita

Zlatarna Celje vodeći je proizvođač nakita u regiji već više od stoljeća. 170 godina tradicije prepoznali su brojni ljubitelji zlatnog i srebrnog nakita koji komade iz fantastičnih kolekcija rado biraju za brojne prigode. Kolekcije Zlatarne Celje odlikuje unikatan dizajn, spoj klasičnog damskog stila, ali i suvremeni oblici i obrada. Njihove raskošne kolekcije dostojne su kraljevskih kuća, a među njima posebno se ističe nakit ukrašen dijamantima i biserima u raznim bojama i oblicima. Kupci ovakvog nakita svjedoci su visokih kriterija odabira i beskompromisne kvalitete.

Majstori zlatari ručno izrađuju nakit koristeći se pritom suvremenim tehnologijama izrade prožimajući na taj način najmoderniju obradu s tradicionalnim znanjima i vještinama. Prepoznatljiv nakit iz ponude Zlatarne Celje nositelj je potpisa nagrađivanih dizajnera, stoga je sam dizajn unikatan i nadaleko prepoznatljiv.

Osim neodoljivog zlatnog asortimana, osvojit će vas i srebrne kolekcije marke Lencia koja je u vlasništvu Zlatarne Celje, kao i satovi klasičnog ili trendi dizajna. Uz nakit i satove Lencia koje odlikuje zavodljiv, unikatan dizajn, zabljesnite u svojim dnevnim i večernjim kombinacijama. Zaljubljenike u mladenački stil osvojit će i linija Lencia S.koja moderne modne iskorake prati od nehrđajučeg čelika. Svakodnevna elegancija od sada vam je na dohvat ruke – birajte omiljene komade nakita ili savršene poklone za svoje bližnje za brojne prigode.