Mona | Zadar | Supernova

Ručno rađene torbice od najfinije talijanske kože, kolekcije koje prenose poželjne modne trendove, poslovni outfiti od kvalitetnih materijala i statement komadi samo su dio asortimana koji ćete naći u trgovini MONA.

Mona

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Bezvremenski modni komadi od sada u centru Supernova Zadar

Nova fashion lokacija u centru Supernova Zadar od sada se nalazi na prvom katu! Uđete li na ulaz zapad, oduševit će vas trgovina MONA svojim kvalitetnim i bezvremenskim komadima. Uživajte u ograničenoj proizvodnji, održivoj modi, limitiranim kolekcijama i svjetskom dizajnu koji su doveli MONU do statusa najrenomiranijeg brenda u regiji.


 
 

Najrenomiraniji brend u regiji

MONA se na regionalnoj modnoj sceni nalazi već trideset godina i od samih početaka ima viziju svojim kupcima omogućiti kvalitetne i bezvremenske komade. Ograničena proizvodnja, održiva moda,  limitirane kolekcije i svjetski dizajn doveli su MONU do statusa najrenomiranijeg brenda u regiji.
 
Poseban kultni status imaju MONA kožne jakne za čije bestsellere postoje liste čekanja. Ručno rađene torbice od najfinije talijanske kože, kolekcije koje prenose poželjne modne trendove, poslovni outfiti od kvalitetnih materijala i statement komadi samo su dio asortimana koji ćete zateći u MONA prodavaonicama.
 
MONA sada otvara svoja vrata po prvi put u Zadru! Družimo se na novoj fashion lokaciji - centar Supernova Zadar, prvi kat, ulaz zapad jer kreće dobra modna priča u Zadru!