Galileo | Zadar | Supernova

Fantastičan dizajn i bogata ponuda muške odjeće za casual i formalne prigode.

Galileo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Ponuda muške mode centra Supernova Zadar još je bolja uz Galileo

Trgovina Galileo sinonim je za odličan izbor i fantastičan dizajn muške casual odjeće i odijela. Ponuda obogaćena brojnim popratnim dodacima uvelike će vam olakšati kupovinu i omogućiti da se od glave do pete opremite na jednom mjestu.

Smješten u prizemlju shopping centra supernova Zadar, u blizini zapadnog ulaza u centar, Galileo je najčešće odredište brojnih muškaraca koji se spremaju za maturalnu zabavu, vjenčanje ili kakvu drugu svečanu prigodu, kao i onih koji u svakodnevnim prilikama žele izgledati trendi i privlačno u fantastičnim casual kombinacijama. Osim što u Galileu možete obnoviti garderobu svim modnim komadima koji vam mogu zatrebati, ova trgovina odlično je mjesto i za kupovinu poklona dragoj vam muškoj osobi.

Rođendani, godišnjice i brojne druge prigode obilježite elegantnim darovima poput manžeta, kravata, satova, parfema, setova tregera, mašni i ukrasne maramice za rever te brojnih drugih prigodnih komada. Ako niste sigurni što odabrati za poklon na raspolaganju su vam i poklon kartice u vrijednosti od 200, 500 ili 1000 kn.

Sve što je modernom muškarcu potrebno

Galileo je popularni hrvatski brend koji, od svog osnutka, 2002. godine, približava svjetske modne trendove suvremenom muškarcu. Pomno odabran dizajn i visoka kvaliteta materijala, postavili su Galileo u sam vrh među trgovinama muške mode. U bogatoj ponudi nalaze se odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, kaputi, cipele, satovi, naočale, remeni i mnoštvo drugih dodataka - sve što jedan muškarac može trebati i to na jednom mjestu.

Iz sezone u sezonu, Galileo prati sve svjetske novitete i svojim kupcima nudi bogat asortiman za svaku prigodu; od formalnih događaja, odjeće za poslovne prilike, do ležernih i svakodnevnih kombinacija. Visoko estetizirana odijela koja dodatno naglašavaju muževnost, savršeno će odgovarati svakom business stilu. Bezvremenska crna, elegantna siva ili moderna plava boja u kombinaciji s dobro odabranim slim fit ili classic krojevima savršen je odgovor za sve kombinacije namijenjene formalnim prigodama.

Širok raspon veličina garantira svakom muškarcu da odabere kombinaciju po svojoj mjeri. Osim naglašene elegancije, asortiman odjeće i modnih dodataka karakterizira i doza urbanosti te bogat izbor artikala za fantastične casual kombinacije. Odaberite odjevne komade i modne dodatke koji su obavezan sadržaj svakog muškog ormara po pristupačnim outlet cijenama, a prije dolaska na svoje modno odredište ponudu možete provjeriti i online, putem Galileove internet stranice.