Torterie Macaron | Zadar | Supernova

Ako slavite rođendan, imendan, tražite svadbenu tortu, tortu za prvu pričest, krizmu, obljetnicu braka i slično, onda najfinije torte možete naručiti upravo u slastičarni Torterie Macaron.

Torterie Macaron

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Prepoznatljivi macaronsi u slastičarnici Torterie Macaron u centru Supernova Zadar

Za idealan predah od shoppinga tu je slastičarnica Torterie Macaron koja se nalazi u prizemlju shopping centra Supernova Zadar. U okruženju trgovina H&M, Douglas, Humanic i Tom Tailor pronaći ćete najbolju ponudu slastica za vaše trenutke opuštanja i uživanja u društvu prijatelja i obitelji.

Poseban specijalitet iz Torteria Macaron su prepoznatljivi macaronsi sa sjajnim okusima i bojama ručno rađeni od majstora slastičara. Preslatki bademovi kolačići francuskog porijekla dolaze u okusima među kojima su čokolada, mango, naranča, malina, pistacio, borovnica i nougat.

Nezaobilazna je i najpopularnija torta od sira tj. cheesecake kao i torta s lješnjacima Ferrerito. U ugodno uređenom interijeru pastelnih boja uživajte u svojoj omiljenoj kavi, čaju, prirodno cijeđenom soku, gaziranom napitku i slično uz ponudu najfinijih slastica za sve ukuse. Upravo su Torterie Macaron prva slastičarnica otvorena u Zadru i time je postala jedinstveno mjesto s vrhunskim slasticama u ponudi.

Posjetite Torterie Macaron i uživajte u svom trenutku s najboljim okusima po francuskim i talijanskim recepturama.

Domaća receptura za najslađe trenutke nakon shoppinga

Slastičarnica Torterie Macaron svoje ime dobila je upravo prema jednoj od najpopularnijih francuskih slastica – po macaronsima. Ponuda slastica ističe se po svojoj vrhunskoj kvaliteti odabranih sastojaka po kriterijima najstrožih provjera iz domaće proizvodnje.

Zbog toga kupci mogu biti sigurni da umjereno uživanje u slatkom neće imati nikakve posljedice za njihovo zdravlje. Iz sezone u sezonu iznenadit će vas odličnom ponudom slastica, a ljeti posebno možete uživati u premium sladoledima koji se izrađuju po originalnoj talijanskoj recepturi.

Uživanciju u okusima vanilije, čokolade, jagode, pistacia, lješnjaka i drugih okusa, nadopunite neodoljivim macaronsima. Macaronsima malo tko može odoljeti jer je riječ o ručno rađenim slasticama koje svoje mjesto nalaze na brojnim Instagram objavama, poznatim blogovima i slično. Osim zanimljivih i šarenih macaronsa, tu su i šareni donuti koji se sjajno sljubljuju s kavom i ostalim toplim napitcima.

Inspiraciju za uređenja prostora slastičarnica bila je tradicionalna francuska slastičarna tzv. patisserie koja predstavlja spoj klasičnih elemenata i pastelne boje za iznimno uređenje interijera. Ako slavite rođendan, imendan, tražite svadbenu tortu, tortu za prvu pričest, krizmu, obljetnicu braka i slično, onda najfinije torte možete naručiti upravo u slastičarni Torterie Macaron.

U ponudi se ističe oko 15 vrsti torti koje se svakodnevno dostavljaju na lokacije potpuno svježe pripremljene iz domaće proizvodnje.