Snipes | Zadar | Supernova

Udobnost, kvaliteta i nezaobilazni trendovi upotpunit će vaš ormar najboljom sportskom obućom koju ćete zavoljeti već na prvi pogled.

Snipes

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon

Odaberite odgovarajuće tenisice među poznatim brendovima u centru Supernova Zadar

Trgovinu Snipes pronaći ćete na prvom katu shopping centra Supernova Zadar odmah pored food cornera i trgovine OVS, a nasuprot trgovine C&A. Na skoro 230 kvadratnih metara pronaći ćete izvrstan izbor najpoznatijih i najpopularnijih svjetskih brendova sportske obuće i dojeće za žene, muškarce i djecu.

Dođite u shopping i odaberite odgovarajuće tenisice za sebe ili svoje najdraže među brendovima kao što su: adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok ili Vans.

U asortimanu ženske obuće dostupni su brojevi od 36 pa sve do 42 s ponudom tzv. međubrojeva kao na primjer 36 2/3 ili 38 1/3. Među modelima možete odabrati one koji su unisex ili možda poluvisoke tenisice kao i sandale i natikače za tople ljetne dane. Muška obuća dostupna je u brojevima od 38 pa sve do 50 s mogućnošću odabira međubrojeva. U aktualnim kolekcijama očekuje vas i odličan izbor dječje obuće.

Snipes - najdraži „sneaker store“ za prave ljubitelje tenisica

Inspirirani hip-hopom, uličnom košarkom, plesom i akcijskim sportovima, nastala je prva SNIPES trgovina godine 1998. Tako je postavljen kamen temeljac za pokretanje i povezivanje mladih ljudi diljem svijeta. Slijedeći outfit principe, Online Shop uz više od 600 trgovina u Europi te u Sjedinjenim Američkim Državama, nudi aktualne komade ulične odjeće i obuće, kao i bezvremenske klasične komade marki kao na primjer adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok ili Vans.

Vlastita SNIPES kolekcija te uspješna suradnja s drugim uličnim brendovima, kao i ekskluzivni Sneaker modeli, predstavljaju jedinstvene prodajne značajke u ponudi i asortimanu.

Nadalje se SNIPES duboko ukorijenio u svjetsku uličnu kulturnu zajednicu, usko surađuje s ključnim osobama sa scene te podržava talentirane sportaše i kreativne umjetnike. Istražite nove kolekcije i prepustite se sneakers kulturi.