Lonci i Poklopci by Bajde | Zadar | Supernova

Za najbolje specijalitete svima su nam potrebni mali pomagači - kuhinjski pribor, posuđe i mali kućanski aparati uz koje je kuhanje još zabavnije.

Lonci i Poklopci by Bajde

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Trgovina Lonci i poklopci nudi vam fantastičan izbor kuhinjskih pomagala i posuđa - posjetite ju u centru Supernova Zadar

Imate odličan recept za pašticadu, ribu na gradele ili rižoto, ali nemate odgovarajući lonac ili tavu.

Problem možete riješiti na prvom katu shopping centra Supernova Zadar na kojem se odmah uz pokretne stepenice i trgovinu Kik smjestilo carstvo kuhinjskog posuđa, trgovina Lonci i poklopci by Bajde.

Pripremate li zdravu hranu, za vas je idealno Lava posuđe od GUS-a, Ken Hom wokovi, čajnici, AdHoc soljenke ili veliki izbor Twisty kuhinjskih pomagala. Postanite Jamie Oliver, Mate Janković ili neki drugi vrhunski chef uz kvalitetne lonce i tave, veliki izbor noževa i opreme za kuhanje iz trgovine Lonci i poklopci by Bajde.

Ljubitelji porculanskih i keramičkih šalica, tanjurića i zdjelica uživat će u prekrasnoj ponudi šarenog, cvjetnog ili elegantnog uzorka.

Ukrasite svoju kuhinju Korkmaz tosterima u bojama, prepoznatljivim talijanskim caffetierama veselih boja, te ostalim priborom za pripremanje i serviranje hrane koje će biti praktičan, ali i dekorativan detalj vašeg doma. Po(ostanite) vrhunski kuhar uz trgovinu Lonci i poklopci by Bajde.

Pronađite svoj idealan alat za kuhanje uz brojne brendove

Ljubiteljima kuhanja i pečenja slastica jedno od omiljenih mjesta zasigurno je trgovina Lonci i poklopci by Bajde. Najzahtjevniji kulinarski majstori u bogatoj ponudi pronaći će vrhunsko posuđe, pribor za jelo, opremu za kuhanje i kuhinjske uređaje. Svaki kuhar zna koliko su noževi važan dio pripreme hrane.

Pronađite svoj idealan alat za kuhanje uz brojne brendove noževa i ljuštilica CS Solingen, Korkmaz, Tramontina, Kai Shun, Global i deBuyer. Ako vam je najdraža tavica ili lonac ona koju ste naslijedili od bake, vrijeme je da kupite novu. Birajte između keramičkog posuđa, bakrenih tava, lonaca od gusa ili emajla, kao i inox posuđa sa staklenim poklopcima koji dolaze u praktičnim setovima i u raznim zapremninama. Posuđe je izrađeno od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju neprijanjanje hrane, bržu pripremu, uštedu vremena, ali i omogućuju jednostavno čišćenje.

Želite li da je vaše posuđe otporno na grebanje, udarce ili zarezivanje, odaberite lijevano željezo ili gus koje dobro čuva toplinu, odlično podnosi visoke temperature te je izvrstan za pečenje sočnih komada mesa, krumpira ili palačinki.

Ako ste amater u kuhinji i najveći doseg vam je složiti platu narezaka i otvoriti vino, ne brinite.  Trgovina Lonci i poklopci by Bajde u bogatom asortimanu ima Maslina HOME MADE daske za rezanje i posluživanje hrane, stalke za pršut, daske od bambusa, pribor za serviranje od drva te mužare.

Odavno se već na vjenčanja kao poklon ne donose kompleti pribora za jelo, ali oni su neophodni u svakom kućanstvu. Odaberite specifičan set pribora za jelo- sjajni, mat, visoke kvalitete, različitih modela i dezena ili onaj dječji. Gurmani, majstori specijaliteta i roštilja, porculana i keramike, trgovina Lonci i poklopci by Bajde vaša je nova najdraža destinacija.