Spar Tutto Bene | Zadar | Supernova

Spar Tutto Bene samo je jedna od usluga iz Sparove grupe restorana i prehrane. U Spar Tutto Bene možete pronaći odličnu ponudu gotovih jela.

Spar Tutto Bene

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Brzo i fino uz Spar Tutto Bene u centru Supernova Zadar

Spar Tutto Bene i trafika spoj je mjesta za popiti idealnu kavu ili sok dok u trafici možete nabaviti duhanske proizvode i časopise kako biste imali potpuni užitak. Spar Tutto Bene i trafika nalaze se u prizemlju shopping centra Supernova Zadar između trgovina Müller i Springfield.

Po odličnim cijenama možete naručiti fini espresso, kavu bez kofeina, čaj, prirodne sokove, Coca Colu, instant kavu, Nescafe i brojne druge napitke za slobodno vrijeme nakon shoppinga. Osim što možete sjesti i odmoriti, u Spar Tutto Bene možete uzeti i fine zalogaje za ponijeti sa sobom.

Tako vas u ponudi očekuju sendviči od najfinijeg kruha i uz dodatke po želji, pizze, kroasani s čokoladom, burek sa sirom, burek od mesa, salate za van i brojna druga ukusna jela pripremljena s posebnom pažnjom od najfinijih i svježih namirnica. Dođite u shopping i idealnu pauzu pronađite u ugodnom okruženju shopping centra s najboljom ponudom pića i hrane na dijelu Spar Tutto Bene i trafike.

Odlična ponuda gotovih jela koja možete ponijeti sa sobom ili konzumirati u sklopu prostora shopping centra

Spar Tutto Bene i  trafika samo je jedna od usluga iz Sparove grupe trafika, restorana i prehrane. Tako u Spar Tutto Bene možete pronaći odličnu ponudu gotovih jela koja možete ponijeti sa sobom ili konzumirati u sklopu prostora shopping centra. Možete birati između raznih dnevnih ponuda jela poput pečene piletine, raznih rižota, zagrebačkog i bečki šnicla, cordon bleu, jela s roštilja, đuveča, pečenih krumpirića i brojnih drugih. Tu je još i ponuda svježih sendviča, salati od voća i povrća, pizze i drugih fast food kombinacija.

Sva hrana u Spar Tutto Bene priprema se od svježih namirnica kako bi svi za sebe pronašli ponešto ako traže pravo rješenje za ručak, pauzu od posla ili ukusne užine.

U ponudi su i pića, razne kave, cappuccina, Nescafe kombinacije i sve što vam treba kao predah od kupovine. Tutto Bene pravo je mjesto za okrjepu, a u kombinaciji s trafikom u nekim shopping centrima Supernova Hrvatske možete pronaći i odličnu ponudu tiskanih medija što iz Hrvatske, što strane. Tako odaberite popularne časopise kao što su: Cosmopolitan, Gloria, Story, 24 sata, Elle, Elle Decore, Sensa, Ok!, Teen...

Provedite svoj odmor od shoppinga uz zanimljive rubrike o seksu, ljubavnim vezama, horoskopu, zdravlju, prehrani, sportu, ljepoti i modi, događanjima u svijetu, kulturi, gastro delicijama i slično.