Spar Tutto Bene | Zadar | Supernova

Spar Tutto Bene samo je jedna od usluga iz Sparove grupe restorana i prehrane. U Spar Tutto Bene možete pronaći odličnu ponudu gotovih jela.

Spar Tutto Bene

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Brzo i fino uz Spar Tutto Bene u centru Supernova Zadar

Spar Tutto Bene i trafika spoj je mjesta za popiti idealnu kavu ili sok dok u trafici možete nabaviti duhanske proizvode i časopise kako biste imali potpuni užitak. Spar Tutto Bene i trafika nalaze se u prizemlju shopping centra Supernova Zadar između trgovina Müller i Springfield.

Po odličnim cijenama možete naručiti fini espresso, kavu bez kofeina, čaj, prirodne sokove, Coca Colu, instant kavu, Nescafe i brojne druge napitke za slobodno vrijeme nakon shoppinga. Osim što možete sjesti i odmoriti, u Spar Tutto Bene možete uzeti i fine zalogaje za ponijeti sa sobom.

Tako vas u ponudi očekuju sendviči od najfinijeg kruha i uz dodatke po želji, pizze, kroasani s čokoladom, burek sa sirom, burek od mesa, salate za van i brojna druga ukusna jela pripremljena s posebnom pažnjom od najfinijih i svježih namirnica. Dođite u shopping i idealnu pauzu pronađite u ugodnom okruženju shopping centra s najboljom ponudom pića i hrane na dijelu Spar Tutto Bene i trafike.

Odlična ponuda gotovih jela koja možete ponijeti sa sobom ili konzumirati u sklopu prostora shopping centra

Spar Tutto Bene i  trafika samo je jedna od usluga iz Sparove grupe trafika, restorana i prehrane. Tako u Spar Tutto Bene možete pronaći odličnu ponudu gotovih jela koja možete ponijeti sa sobom ili konzumirati u sklopu prostora shopping centra. Možete birati između raznih dnevnih ponuda jela poput pečene piletine, raznih rižota, zagrebačkog i bečki šnicla, cordon bleu, jela s roštilja, đuveča, pečenih krumpirića i brojnih drugih. Tu je još i ponuda svježih sendviča, salati od voća i povrća, pizze i drugih fast food kombinacija.

Sva hrana u Spar Tutto Bene priprema se od svježih namirnica kako bi svi za sebe pronašli ponešto ako traže pravo rješenje za ručak, pauzu od posla ili ukusne užine.

U ponudi su i pića, razne kave, cappuccina, Nescafe kombinacije i sve što vam treba kao predah od kupovine. Tutto Bene pravo je mjesto za okrjepu, a u kombinaciji s trafikom u nekim shopping centrima Supernova Hrvatske možete pronaći i odličnu ponudu tiskanih medija što iz Hrvatske, što strane. Tako odaberite popularne časopise kao što su: Cosmopolitan, Gloria, Story, 24 sata, Elle, Elle Decore, Sensa, Ok!, Teen...

Provedite svoj odmor od shoppinga uz zanimljive rubrike o seksu, ljubavnim vezama, horoskopu, zdravlju, prehrani, sportu, ljepoti i modi, događanjima u svijetu, kulturi, gastro delicijama i slično.