Polleo Sport | Zadar | Supernova

Sportsku suplementaciju, gadgete, fitness i borilačku opremu, aktivnu kozmetiku te odjeću i obuću dizajniranu za trening pronađite u Polleo Sportu.

Polleo Sport

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

Polleo Sport u centru Supernova Zadar!

Polleo Sport lider je u segmentu sportske suplementacije i fitness industrije te kreator jedinstvenog maloprodajnog koncepta, ne samo u Europi, već u svijetu. Kad uđete u Polleo Sport u centru Supernova Zadar spremno će vas dočekati stručnjaci, educirani da znaju odgovor na svako pitanje. Želiš li izgubiti koji kilogram? U redu. Želiš li dobiti na masi? Nema problema. Želiš zdravije obroke? Stoje vam na usluzi. Želiš ponovo početi živjeti aktivno? Čestitamo, na pravom si mjestu.

U Polleo Sportu pronađite šest kategorija usko povezanih s fitnessom. Radi se o sportskoj suplementaciji, gadgetima, fitness i borilačkoj opremi, aktivnoj kozmetici te odjeći i obući dizajniranoj za trening. Na policama nalaze se svjetski poznati brandovi poput Samsunga, Garmina, Suunta, Under Armour-a, Reeboka, Optimum Nutritiona, Myproteina, QNT-a, Everlasta i brojnih drugih.

Jedini su europski nositelj Warner Brothers licence za fitness industriju te su lansirali različite fitness proizvode visoke kvalitete s Batman, Superman, Wonder Woman i drugim dizajnima.

Dobrodošli u lavlji brlog!

Postoji nekoliko stvari koje moraš znati o nama – lider smo u segmentu sportske suplementacije i fitness industrije te smo kreatori jedinstvenog maloprodajnog koncepta, ne samo u Europi, već u svijetu. Kad uđeš u neki od naših dućana spremno će te dočekati naši stručnjaci, educirani da znaju odgovor na svako pitanje. Želiš li izgubiti koji kilogram? U redu. Želiš li dobiti na masi? Nema problema. Želiš zdravije obroke? Stojimo ti na usluzi. Želiš ponovo početi živjeti aktivno? Čestitamo, na pravom si mjestu.

Pod našim krovom pronaći ćeš šest kategorija usko povezanih s fitnessom. Radi se o sportskoj suplementaciji, gadgetima, fitness i borilačkoj opremi, aktivnoj kozmetici te odjeći i obući dizajniranoj za trening. Na našim policama nalaze se svjetski poznati brandovi poput Samsunga, Garmina, Suunta, Under Armour-a, Reeboka, Optimum Nutritiona, Myproteina, QNT-a, Everlasta i brojnih drugih.

Jedini smo europski nositelj Warner Brothers licence za fitness industriju te smo lansirali različite fitness proizvode visoke kvalitete s Batman, Superman, Wonder Woman i drugim dizajnima.

Naši lavovi

Naše zaposlenike volimo zvati našim lavovima jer se radi o neustrašivim pojedincima koji dišu život koji Polleo Sport predstavlja te sve njegove vrijednosti pokušavaju prenijeti na druge. Polleo lavovi rođeni su sa željom da pomažu drugima da žive bolji život, da ih educiraju, da i sami uče te da se ne boje promjena.

Naša vjerna zajednica

Naša zajednica kupaca je vjerna, ali kritična. Stoga je naša misija odgovoriti na sve kritike boljim I kvalitetnijim proizvodima I činiti naše kupce uvijek znatiželjnima I sretnima u ostvarivanju kvalitetnijeg života.

Drago nam je što si odlučio s nama pokrenuti svoje fitness putovanje jer #bitifitlavovskijeposao!