dm | Zadar | Supernova

Svoju omiljenu dekorativnu i preparativnu kozmetiku, asortiman za bebe i djecu te proizvode za kućanstvo potražite u trgovini dm.

dm

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Omiljene beauty proizvode i sve za dom potražite u trgovini dm u centru Supernova Zadar

Lanac drogerija dm brojnim je posjetiteljima omiljeno mjesto za kupovinu jer garantira brojne pogodnosti, izvrstan omjer cijene i kvalitete i odličnu zastupljenost brojnih svjetskih brendova i njihovih prestižnih proizvoda.

Zbog raznolikog asortimana kupovina je jednostavna i ugodna, a na jednom mjestu možete pronaći sve za održavanje doma, osobnu higijenu cijele obitelji, ali i brojni popratni sadržaj.

Trgovina dm smještena je u prizemlju shopping centra Supernova Zadar, u neposrednoj blizini istočnog ulaza. Poslovnica Supernova centra Zadar obogaćena je i specijaliziranim kutkom u kojemu možete pronaći brojne bezreceptne lijekove, dermokozmetičke i razne medicinske proizvode.

Uz ljubazno osoblje koje će vam rado pomoći savjetom i preporukom, odaberite upravo ono što vam treba, a uz česte akcije i posebne ponude, ostvarite i brojne uštede.

Osim što dm nudi sve potrebno za svakodnevne potrebe vas i vaše obitelji, odlično je mjesto za odabir poklona za razne prigode. Ako ipak niste sigurni što odabrati, u tom je slučaju odlično rješenje kupovina poklon-bona koji možete kupiti na blagajni trgovine.

Vaša prodavaonica kozmetike za njegu tijela i lica, proizvoda za mame i bebe, preparata za zdrav život i prehranu i još mnogo toga

Jedan od najvećih njemačkih drogerijskih lanaca dm – drogerie markt, u Hrvatskoj je prisutan još od 1996. godine, a danas se nalazi u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske: Supernova Zadar, Supernova Zagreb Buzin, Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Slavonski Brod, Supernova Koprivnica i Supernova Karlovac.

U dm-ovoj ponudi je asortiman koji obuhvaća više od 21.200 kvalitetnih drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila te raznih sezonskih proizvoda. U cjelokupnoj bogatoj dm-ovoj ponudi proizvoda nalazi se oko 1000 proizvoda iz Hrvatske, a u ponudi su čak 32 dm marke, koje pokrivaju gotovo sve kategorija asortimana.

U nekim dm prodavaonicama može se pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani, dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda. Jedan takav specijalizirani kutak s više od 1.500 različitih proizvoda nalazi se u centrima Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Zagreb Buzin i Supernova Zadar. U dm-u je zaposleno stručno osoblje koje svojim iskustvom, znanjem i korisnim savjetima može pomoći svim kupcima u pronalasku odgovarajućih proizvoda bilo da je riječ o prirodnoj kozmetici, medicinskim uređajima i pomagalima poput tlakomjera, toplomjera, aspiratora za nos i ortopedske obuće.

Svoje najvjernije kupce dm nagrađuje brojnim pogodnostima i akcijama putem dm active beauty kartice. Svaka kupnja iznad 10 kuna donosi vrijedne bodove koji se mogu koristiti za ostvarivanje brojnih pogodnosti u dm-u. Svoje mjesto u kategoriji kvalitetnih proizvoda pronašle su dm marke kao što su Balea, Balea Men, Denkmit, Ebelin, Alverde, Jessa, trend IT UP, Stella Jones, Soft & Sicher i druge.

Novosti
Poklon iz snova
Idealan za sve prigode
14. siječnja 2021.

Potraga za savršenim poklonom za rođendan, godišnjicu ili samo običan ponedjeljak koji vama znači više nego ijedan drugi datum završava u trgovini dm u kojoj vas čekaju omiljene kapljice najdražeg parfema za bolju polovicu, mamu, tatu ili najbolju prijateljicu. Izaberite savršen miris kao najbolji poklon.