Sizeer | Zadar | Supernova

Mjesto koje će obožavati svi pravi ljubitelji i ljubiteljice ulične mode.

Sizeer

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Cipele Moda Sport
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Cipele Moda Sport

Nova modna destinacija za sve ljubitelje ulične mode u Supernova centru Zadar

Sizeer je isključivo najbolji izbor streetweara, tenisica i dodataka, uvijek u skladu s najnovijim trendovima, od najboljih svjetskih brendova. Brend poznat u Poljskoj i na europskim tržištima svima kojima streetwear nešto znači, a tenisice su osnova. U Sizeeru ćete pronaći sve nove proizvode i klasike Nikea, adidasa, Reeboka, Conversea, Vansa, Pume, New Balancea, Lacostea, Elessea, New Era, Timberlanda i mnogih drugih na jednom mjestu - Sizeer počinje s tenisicama, ali na njima ne završava... Ovdje ćete  pronaći najzanimljivije ponude cipela najboljih marki i lako ih možeš uskladiti s hoodicama, joggericama, majicama ili dodacima.

Sizeer je već godinama poznat ljubiteljima streetweara i tenisica, koji cijene kvalitetu i izbor u Poljskoj i Europi - mreža salona trenutno uključuje preko 200 trgovina i online trgovina u 14 zemalja i na odabranim tržištima aplikacija Sizeer.

Sizeer nudi samo najbolji izbor ulične mode, tenisica i modnih dodataka uz kolekcije koje su uvijek u skladu s najnovijim trendovima zbog čega se ubraja u najbolje svjetske brendove. Sizeer je dobro poznat na poljskom i europskom tržištu svim obožavateljima kojima je ulična moda važan odabir, a tenisice su im potpis modnog izričaja.