Varteks & više | Zadar | Supernova

Već generacijama Varteks je prisutan u skoro svakom ormaru kao simbol vrhunske domaće kvalitete.

Varteks & više

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Kvalitetna odjeća i klasična elegancija za sve žene i muškarce u centru Supernova Zadar

Prizemlje shopping centra Supernova Zadar bogatije je novom trgovinom Varteks & više od otvorenja i velikog proširenja centra. Trgovinu možete pronaći odmah u blizini najnovijeg ulaza u shopping centar na istočnom dijelu. Ako ste u potrazi za vrhunskom kvalitetom iz svijeta muških odijela, zasigurno ćete svoju potragu sretno privesti kraju upravo u trgovini Varteks i više.

U domu hrvatskog modnog dizajna očekuje vas i poznati brend Di Caprio by Varteks koji će vas zadovoljiti izborom iz modernih kolekcije. Poslovna elegancija dolazi do izražaja zbog znalačkog modeliranja i šivanja muških odijela, ali i ženskih odijela. Savršen kroj prepoznatljivo je nasljeđe kod odabira odličnih modela sakoa bilo da tražite slim fit ili regular odijelo.

Idealna je to destinacija za sve buduće mladoženje, vjenčane kumove ili uzvanike na vjenčanjima jer ćete uz odgovarajuće odijelo zasjati poput prave zvijezde. Osjećajte se elegantno u uz širok izbor odijela, sakoa, jakni, hlača, košulja, majica, cipela, kravata, vesti, pulovera.

Ponuda za žene nimalo ne zaostaje za muškim odjelom jer je poslovna elegancija trend koji ne izlazi iz mode. Haljine, ženski jeans, jakne, sakoi, kaputi, bluze i suknje samo su dio onoga što vas očekuje u Varteksu.

Varteks - vodeća hrvatska modna i tekstilna kompanija 

Varteks je zasigurno jedna od najpopularnijih i najpoznatijih hrvatskih kompanija koja postoji više od 100 godina. Danas predstavlja sinonim za iznimno kvalitetnu odjeću i klasičnu eleganciju za sve žene i muškarce. Riječ je o vodećoj hrvatskoj modnoj i tekstilnoj kompaniji koja je osnovana davne 1918. godine.

Danas stoji kao stup stoljetne tradicije koja se konstantno razvija i mijenja u skladu s tržišnim potrebama, kao i potrebama samih kupaca te svjetskih trendova. Klasična elegancija glavna je karakteristika i nit vodilja u proizvodnji najvećih svjetskih brendova poput Hugo Bossa, J. Linderberga i Zadig & Voltaire.

Već generacijama Varteks je prisutan u skoro svakom ormaru kao simbol vrhunske domaće kvalitete. Osim brojnih sezonskih kolekcija, u Varteksovim trgovinama pronaći ćete muška odijela i žensku poslovnu kolekciju od vrhunskih tkanina poput Paulo de Oliveira, Botto Guiseppe, Angelico, Marzott te Loro Piana.

Već je naširoko poznata i posebna linija Varteks Young za mlade koja olakšava izbor prilikom odabira odijela za maturalnu večer ili svečanu prigodu.

Oni nešto zahtjevniji mogu pronaći posebnu liniju koju je Varteks razvio ekskluzivno za šivanje po mjeri pod nazivom Made to measure by Varteks. Kompanija je otvorena prema novim i naprednim tehnologijama koja se konstantno implementiraju u proizvodnju zbog čega su na vodećoj poziciji u modnoj industriji.