Varteks & više | Zadar | Supernova

Već generacijama Varteks je prisutan u skoro svakom ormaru kao simbol vrhunske domaće kvalitete.

Varteks & više | Zadar | Supernova

Varteks & više

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Kvalitetna odjeća i klasična elegancija za sve žene i muškarce u centru Supernova Zadar

Prizemlje shopping centra Supernova Zadar bogatije je novom trgovinom Varteks & više od otvorenja i velikog proširenja centra. Trgovinu možete pronaći odmah u blizini najnovijeg ulaza u shopping centar na istočnom dijelu. Ako ste u potrazi za vrhunskom kvalitetom iz svijeta muških odijela, zasigurno ćete svoju potragu sretno privesti kraju upravo u trgovini Varteks i više.

Poslovna elegancija dolazi do izražaja zbog znalačkog modeliranja i šivanja muških odijela, ali i ženskih odijela. Savršen kroj prepoznatljivo je nasljeđe kod odabira odličnih modela sakoa bilo da tražite slim fit ili regular odijelo.

Idealna je to destinacija za sve buduće mladoženje, vjenčane kumove ili uzvanike na vjenčanjima jer ćete uz odgovarajuće odijelo zasjati poput prave zvijezde. Osjećajte se elegantno u uz širok izbor odijela, sakoa, jakni, hlača, košulja, majica, cipela, kravata, vesti, pulovera.

Ponuda za žene nimalo ne zaostaje za muškim odjelom jer je poslovna elegancija trend koji ne izlazi iz mode. Haljine, ženski jeans, jakne, sakoi, kaputi, bluze i suknje samo su dio onoga što vas očekuje u Varteksu.

Varteks - vodeća hrvatska modna i tekstilna kompanija 

Varteks je zasigurno jedna od najpopularnijih i najpoznatijih hrvatskih kompanija koja postoji više od 100 godina. Danas predstavlja sinonim za iznimno kvalitetnu odjeću i klasičnu eleganciju za sve žene i muškarce. Riječ je o vodećoj hrvatskoj modnoj i tekstilnoj kompaniji koja je osnovana davne 1918. godine.

Danas stoji kao stup stoljetne tradicije koja se konstantno razvija i mijenja u skladu s tržišnim potrebama, kao i potrebama samih kupaca te svjetskih trendova. Klasična elegancija glavna je karakteristika i nit vodilja u proizvodnji najvećih svjetskih brendova poput Hugo Bossa, J. Linderberga i Zadig & Voltaire.

Već generacijama Varteks je prisutan u skoro svakom ormaru kao simbol vrhunske domaće kvalitete. Osim brojnih sezonskih kolekcija, u Varteksovim trgovinama pronaći ćete muška odijela i žensku poslovnu kolekciju od vrhunskih tkanina poput Loro Piana, Marzotto, Angelico, Botto Guiseppe, Paulo de Oliveira, TG di Fabio.

Male, tematski zaokružene ženske capsule kolekcije pružaju mogućnost savršenih mix & match kombinacija za svaku ženu i svaku priliku.

Za modne znalce koji žele nešto više ili drugačije, Varteks je razvio ekskluzivnu liniju šivanja po mjeri za muškarce Made to measure by Varteks.

Varteksova odjeća i dizajn prepoznati su među generacijama kao simbol vrhunske kvalitete.