ShoeBeDo | Zadar | Supernova

U trgovini ShoeBeDo očekuje vas super ponuda obuće i odjeće, odlična atmosfera, glazba i ostala umjetnost.

ShoeBeDo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

ShoeBeDo za odličnu atmosferu u centru Supernova Zadar

Provedite neopterećeno vrijeme u shoppingu s bogatim izborom trgovina u shopping centru Supernova Zadar, a posebna energija očekuje vas u trgovini ShoeBeDo koju možete pronaći na prvom katu centra. Između trgovina Levi's i Geographical Norway te nasuprot popularne Zare, očekuje vas zavidan izbor najcool obuće i odjeće.

Trgovina ShoeBeDo koncipirana je da vas oduševi sjajnom energijom i ponudom brojnih svjetskih brendova baš kao pravi koncept store. Možete pomno birati između brendova kao što su: Hunter, Timberland, Vans, Adidas, Crocs, Fila, New Balance, Asics, Art, Skechers, Toms, Havaianas, Mark Nason, Dr. Martens, Buffalo, Panama Jack, Replay, Vespa, Puma, Papaya, Pepe Jeans i mnogi drugi.

Popularne tene tj. tenisice za žene, muškarce i djecu pronaći ćete na policama ove trgovine. Veličine za žene počinju od broja 37 pa sve do 42, za djecu su dostupni brojevi od 34 pa sve do 37, a za muškarce od brojeva 36 pa sve do 46.

Dobre vibracije uz ShoeBeDo ponude

Dobre vibracije osjetit ćete u trgovinama brenda ShoeBeDo koji je prepun dobrih stvari kao što su tenisice, čizme, torbe, naočale, sportske opreme i mnoštvo toga. Riječ je o pravom dućanu koji nosi posebnu osobnost i širi pozitivnu energiju uz dobru atmosferu i odlične zaposlenike.

Kvalitetne marke, šarolik izbor ludo dobrih stvari svakako će vas oduševiti već na prvi pogled. Dok birate svoj novi model obuće u sjajnoj atmosferi i super glazbi poželjet ćete ostati zauvijek.

Upravo na temelju posebnosti i dobrih vibracija je pokrenut brend ShoeBeDo koji predstavlja novu generaciju lidera na tržištu kvalitetne obuće uz sjajne svjetske brendove. Koncept odlične ponude stvoren je kako bi zadovoljio potrebe kupaca uz pomno analizirano tržište što je rezultiralo potpuno drugačijim uređenjem trgovina.

ShoeBeDo nema namjeru nametati, manipulirati ili lažirati ponudu jer je kod njih prioritet kupac, cijena obuće i odjeće, odlična atmosfera, glazba i ostala umjetnost.

Stoga će svi ljudi sa stilom, avanturisti i ljubitelji adrenalina ispuniti svoje želje upravo u trgovini ShoeBeDo. Kolekcije se odabiru upravo prema inspiraciji koju pronalaze u svojim kupcima, a posebnu pažnju pridodaju kvaliteti i detaljima. Posjetite trgovinu ShoeBeDo u Supernova centrima te doživite ultimativno iskustvo i kreirajte svoj stil iza kojeg ćete čvrsto stajati. Jer ShoeBeDo je zbilja drugačiji od drugih i uvijek bolji.