Shooster | Zadar | Supernova

Udobnost, kvaliteta i nezaobilazni trendovi upotpunit će vaš ormar najboljom sportskom obućom koju ćete zavoljeti već na prvi pogled.

Shooster

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Odaberite odgovarajuće tenisice među poznatim brendovima u centru Supernova Zadar

Trgovinu Shooster pronaći ćete na prvom katu shopping centra Supernova Zadar odmah pored food cornera i trgovine OVS, a nasuprot trgovine C&A. Na skoro 230 kvadratnih metara pronaći ćete izvrstan izbor najpoznatijih i najpopularnijih svjetskih brendova sportske obuće i dojeće za žene, muškarce i djecu.

Dođite u shopping i odaberite odgovarajuće tenisice za sebe ili svoje najdraže među brendovima kao što su: Converse, Timberland, Nike, adidas, Reebok, Skechers, Lacoste, Puma, Air Jordan, Supra, Asics Tiger, New Era, DC, Saucony, Stance, Legends, Onitsuka Tiger, Mitchell and Ness i brojni drugi.

U asortimanu ženske obuće dostupni su brojevi od 36 pa sve do 42 s ponudom tzv. međubrojeva kao na primjer 36 2/3 ili 38 1/3. Među modelima možete odabrati one koji su unisex ili možda poluvisoke tenisice kao i sandale i natikače za tople ljetne dane. Muška obuća dostupna je u brojevima od 38 pa sve do 50 s mogućnošću odabira međubrojeva. Dječja obuća dostupna je u brojevima od 19 do 40.

Shooster - najdraži „sneaker store“ za prave ljubitelje tenisica

Sneakersice, tenisice, patike, tene, tenke, samo su neke od naziva za najpopularniju sportsku obuću svih vremena. Ako ste baš vi pravi ljubitelji tenisica, onda će Shooster postati vaš najdraži „sneaker store“ koji u ponudi ima mnoštvo modela sportske obuće koji će zadovoljiti sve ukuse.

Svojim savjetima i prijedlozima, ljubazno i stručno osoblje pomoći će vam u potrazi i odabiru odgovarajućeg modela iz ponude mnogobrojnih svjetskih brendova. Glavni cilj trgovine Shooster je promovirati sve popularniju „sneaker“ kulturu u Hrvatskoj uz najnovije trendove na tržištu.

Bez obzira jeste li aktivni u svojim sportskim aktivnostima ili volite udobnu sportsku obuću spojiti sa svojim svakodnevnim modnim kombinacijama, u Shoosteru ćete pronaći sjajan izbor brojeva i raznih modela tenisica poznatih svjetskih brendova.

Sve ovisi o vašim željama i ciljevima, ali pravo rješenje za vas su kolekcije koje proširuju postojeće ponude na policama trgovine Shooster. Udobnost, kvaliteta i nezaobilazni trendovi upotpunit će vaš ormar najboljom sportskom obućom koju ćete zavoljeti već na prvi pogled.

Shooster trgovine možete pronaći diljem Hrvatske u Supernova centrima, a omiljene artikle možete pronaći i na internetskim stranicama te ih pogledati prije dolaska u shopping centar. Ako ste ljubitelji sniženja, posebnih ponuda i akcija, zasigurno će vas razveseliti i Shoosterove posebne ponude kao što su vikend akcije, posebno snižene cijene na asortimane i sezonska sniženja tijekom godine. Pogodnosti na svakom koraku očekuju i članove Shoosterova Loyalty card programa.