Natura Slavonika | Zadar | Supernova

Uživajte u opojnim mirisima i okusima domaćih delikatesa!

Natura Slavonika

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Hrana
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Hrana

Potražite prodavaonicu Natura Slavonika u Centru Supernova Zadar i uživajte u domaćim delicijama

Mirisi i boje domaćih suhomesnatih proizvoda privući će vas na štand trgovine Natura Slavonika smješten ispred ulaza u trgovinu Spar shopping centra Supernova Zadar.

Ljubazno osoblje koje vas čeka na zapadnom ulazu u zadarsku Supernovu, preporučit će vam najbolje proizvode ako se ne možete odlučiti između bogatog asortimana medova, sokova, sireva, jaja i kobasica. Uživajte u okusima ljeta cijele godine spremljenim u staklenke zimnice - paprike, krastavci, miješana salata, cikla ili ajvar neka se nađu i na vašim policama. Kako biste izbjegli prehlade i gripe i ostali zdravi, izaberite između meda od bagrema, lipe, kestena ili livada meda koji je najbolji u čaju od šipka.

Nema bolje domaće juhe od one s domaćim rezancima, a ručno rađenu tjesteninu također možete pronaći na štandu trgovine Natura Slavonika. Birajte između zelenih ili širokih rezanaca, mašnica ili sitne tjestenine. Spojite tjesteninu s finim umakom od domaćeg češnjaka i uživajte u odličnoj spizi. Kvaliteta i profesionalnost čekaju vas u prizemlju shopping centra Supernova Zadar u trgovini Natura Slavonika. Dobar tek!

Najbolji slavonski proizvodi kojima rijetko tko može odoljeti

Ravnice bogate Slavonije daju najbolje domaće proizvode kojima rijetko tko može odoljeti. Okupana suncem, polja su prepuna zdravog voća i povrća koja se u obliku zimnice, pekmeza ili soka mogu naći i na vašem obiteljskom stolu.  Baš takvi, prirodni, domaći proizvodi u ponudi su trgovine Natura Slavonika. Ljubitelji sira, u vitrini trgovine teško će izabrati samo jednu vrstu.

Škripavac, kozji ili kravlji, s paprikom ili sir sa začinima, istančana nepca uživat će u okusima Hrvatske pakiranim u raznim proizvodima. Ako na sam pogled suhomesnatih proizvoda počnete vaditi novčanik, na pravom ste mjestu.

Kulen, kobasice, jeger i ostale divote od sušenog mesa očarat će vas mirisom, a oduševiti okusom. Ljute ili s malo više paprike, tajni recept za kobasice vam neće otkriti, ali na štandu trgovine Natura Slavonika uvest će vas u tajni svijet odlične hrane.

Volite li čvarke, birati možete između onih malo više stisnutih u obliku čipsa ili uživati u masti koju ispuštaju oni malo deblji, rađeni na slavonski način. Tradicionalni domaći slavonski proizvodi uključuju i slaninu, suha rebra i kosti bez kojih se ne može zamisliti odlična sarma ili grah. Sve to, ali i još više pronađite u trgovini Natura Slavonika - dođite i kušajte domaće proizvode iz raznih krajeva Hrvatske.