Doživite blagdansku čaroliju centra Supernova!

Dočekajmo Božić u bajkovitom blagdanskom ugođaju i uz pregršt dobre zabave za malene i velike posjetitelje.

U tvornici igračaka Djeda Mraza

Gdje to nastaju igračke i kako izgleda radni dan jednog vilenjaka saznajte 14. prosinca u centru Supernova Zadar.

U bajkovitoj tvornici igračaka svi će maleni posjetitelji postati vilenjaci i izrađivati igračke i lutke za prstiće kojima se kasnije mogu okušati u izvođenju predstava u malom lutkarskom kazalištu. Osim kreativnih radionica, mališani mogu sudjelovati i u zabavnim igrama, dok oni malo stariji toga dana imaju priliku kreativnost pokazati u izradi božićnih vjenčića.

Ne propustite zabavno druženje u centru Supernova Zadar.

Subota, 14.12.2019. od 16 do 18 sati

  • Zabavno-animacijski program „U tvornici igračaka Djeda Mraza“
  • Zabavne igre: Objesi božićnu lizaljku
                           Potraga za zvoncima
                           Utrka u vilenjačkim cipelama
  • Radionica za odrasle: Izrada božićnih vjenčića

Blagdanski sadržaji za cijelu obitelj

Najljepši i najbajkovitiji dani u godini zasigurno su dani adventa. Svake godine ponese nas božićni duh i u prosincu vam se trudimo pripremiti posebnu božićnu priču koja se proteže cijelim centrom. Blagdanska dekoracija, okićeni izlozi, i poseban šarm centra Supernova privlači mnoge posjetitelje da nam dođu i provedu ugodno vrijeme zajedničke kupovine i druženja.

I dok najmlađi razmišljaju o tome što bi željeli pronaći pod borom, stariji su u potrazi za svime što će im trebati za blagdanski stol i dekoraciju doma. U vrijeme adventa užitak nam je razveseliti obitelji, a posebno one najmlađe članove, stoga vam redovito pripremamo prigodne predstave i radionice koje u centar unose poseban blagdanski duh, a na lica djece najljepše osmijehe.

Nabavite sve za nadolazeće blagdane

Nabavite sve za nadolazeće blagdane

Miris tradicionalnih delicija, tople čokolade, kuhanog vina i svjetlost šarenih lampica donosi nam nezaboravan ugođaj. Uživajte u atmosferi, kupovini poklona i odabiru modnih kombinacija za božićne zabave u brojnim trgovinama koje vam i ovih blagdana pripremaju bogatu ponudu i odlične pogodnosti.

Jednostavan pristup, osiguran parking i odlična ponuda trgovina shopping centra Supernova garantiraju vam idealnu kupovinu poklona, druženje i užitvanje u predblagdanskom ugođaju. Ne propustite adventsku čaroliju centra Supernova.