Vražap | Zadar | Supernova

Ako ste u pauzi od shoppinga, posla ili je vrijeme za ukusan doručak, brzu marendu ili slasticu koju želite uz svoju dnevnu dozu kave, onda svakako posjetite Vražap.

Vražap

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 22:00
Utorak 08:00 - 22:00
Srijeda 08:00 - 22:00
Četvrtak 08:00 - 22:00
Petak 08:00 - 22:00
Subota 08:00 - 22:00
Nedjelja 08:00 - 22:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
Kategorije
Hrana
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
Kategorije
Hrana

Brz i ukusan doručak ili marenda u centru Supernova Zadar

Na prvom katu shopping centra Supernova Zadar pronaći ćete pekarnu Vražap odmah pokraj trgovina Lonci & poklopci by Bajde, Triumph i Kik. Riječ je o hrvatskoj pekarnici s nekim od najboljih pekarskih proizvoda za svačije nepce. Ako ste u pauzi od shoppinga, posla ili je vrijeme za ukusan doručak, brzu marendu ili slasticu koju želite uz svoju dnevnu dozu kave, onda svakako posjetite Vražap. Ljubazni zaposlenici će vas poslužiti u velikom izboru pekarskih proizvoda, a poseban asortiman tradicionalnih proizvoda pripremljen s posebnom ljubavlju, očekuju vas tijekom blagdana kao što su Uskrs ili Božić. Među pekarskim proizvodima pronaći ćete krafne punjene marmeladom, čokoladom i vanilijom, sirnicu , pizzete, pite od sira i jabuka, savijače od višanja, sira i jabuka, hrenovku u lisnatom tijestu, pirošku, kravatu, lisnato s čokoladom, lješnjakom orahom. Posebno će vas razveseliti proizvodi poput bureka sa sirom i jabukama, a u fantastičnoj ponudi je i širok izbor domaćih torti: torta crna kraljica, torta od sira, zlatna torta, čoko torta, lješnjak torta, torta amarena, Schwarzwald torta, cheesecake, cookie torta i mnoge druge.

Unesite u svoj dom neodoljiv miris vrhunski pripremljenih pekarskih proizvoda koji predstavljaju pravu tradiciju

Vražap je pekarna koja uspješno posluje još od davne 1998. godine kada je pokrenuta odlična poslovna priča vlasnika i nekoliko marljivih ljudi. Spojem kvalitete i inovativnosti pokrenuta je poslovna priča koja danas predstavlja prepoznatljivo ime u pekarskom svijetu.

Uz ljubav prema svom poslu, Vražapovi pekari uvijek odabiru samo vrhunske sirovine prilikom pripremanja najukusnijih peciva, kruha i ostalih svježih pekarskih proizvoda. U svakodnevnoj ponudi pronaći ćete ukusne pogače, bijeli kruh, razne savijače, krafne, mekana peciva, bureke, sirnice, piroške, proizvode od lisnatog tijesta i drugo.

Unesite u svoj dom neodoljiv miris vrhunski pripremljenih pekarskih proizvoda koji predstavljaju pravu tradiciju prenesenu iz dijela stoljetne međimurske tradicije. Od 2007. godine Vražap je postao dijelom Čakovečkih mlinova te je uz zajedničku sinergiju vrhunskog znanja, kvalitete, inovacije i tradicije postao nezaobilazan izbor u gradu Zadru, ali i šire.

U Vražap pekarnici pronaći ćete jedinstvene ručno izrađene pekarske proizvode koji su nastali od vrijednih ruku vrhunskih članova odlične ekipe zaposlenika.

Očekuje vas ukupno 160 vrsta proizvoda koji će vam izmamiti osmijeh na lice bilo da tražite ukusan doručak, fritule, kekse, kolače, razne torte i slično. Neke od najboljih pekarskih recepata pronaći ćete na službenim internetskim stranicama Vražapa po kojima ćete moći izraditi kuglof, pogaču ili popularne cookiese.