Tele2 | Zadar | Supernova

Tvrtka Tele2 konstantno je posvećena razumijevanju potreba korisnika i kreiranju novih inovativnih ponuda s ciljem zadovoljavanja potreba i želja svojih korisnika.

Tele2

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Sve usluge Tele2 u centru Supernova Zadar

Svoju poslovnicu Tele2 otvorio je u prizemlju shopping centra Supernova Zadar odmah pored trgovine Spar i Hrvatske lutrije. Na prodajnom mjestu će vas uvijek dočekati ljubazno osoblje koje će vam pomoći svojim savjetima ako ste u potrazi za novim mobilnim tarifama ili nekim drugim uslugama iz spektra Tele2.

Putem webshopa možete provjeriti najnovije ponude i akcije te samu kupovinu obaviti na licu mjesta u shopping centru Supernova Zadar. Među mobitelima možete odabirati najpoznatije svjetske brendove kao što su: Huawei, Nokia, Noa, Xiaomi, Samsung, Honor, Crosscall i brojni drugi.

U opcijama su paketi na bonove i pretplatu, a neke od najpovoljnijih tržišnih cijena pronaći ćete i u ponudi mobilnog interneta. Tako za brojne gigabajte plaćate najpovoljnije cijene i surfate bez brige gdje god se nalazili. Među uslugama Tele2 vam omogućava super uslugu e-račun s kojim postajete dio obitelji koja brine za prirodu i ne troši papir.

Na vašu mail adresu svakog mjeseca dolazit će vam e-račun po kojem možete plaćati sve svoje troškove.

Tele2 - jednostavni proizvodi i usluge, fleksibilnost izbora te najviša razina korisničkog iskustva

Na hrvatskom tržištu Tele2 se pojavio 2005. godine s ciljem da komunikaciju svima učine povoljnijom i dostupnijom. Svojim dolaskom na tržište, Tele2 je donio cijene poziva niže i do 60%, a snizili su i cijene SMS poruka te prijenosa podataka na mobilnim uređajima.

Pod sloganom „i ovce i novce“ na tržištu su donijeli brojne promjene i revoluciju za sve korisnike i one koji su to tek postali. Svojim korisnicima nude jednostavne proizvode i usluge, fleksibilnost izbora te najvišu razinu korisničkog iskustva u svakoj interakciji sa zaposlenicima iz Tele2.

Unošenjem brojnih inovacija, u tvrtki Tele2 konstantno su posvećeni razumijevanju potreba korisnika i kreiranju novih inovativnih ponuda s ciljem zadovoljavanja potreba i želja svojih korisnika. Pod korporativnim vrijednostima navode izazove, proaktivnost, briga o troškovima, iskrenost, fleksibilnost i kvaliteta.

Tele2 Hrvatska je dio grupe Tele2 jedne od najbrže rastućih telekomunikacijskih operatera koji svojim korisnicima uvijek pružaju najveću vrijednost za novac. Danas Tele2 posluje diljem Europe u čak 8 zemalja, a svim svojim korisnicima nudi usluge u mobilnoj telefoniji i usluge podatkovnih mreža, fiksni širokopojasni pristup i telefoniji, kabelsku televiziju te brojne zabavne sadržaje. Uspješno poslovanje nastavlja se iz godine u godinu, a posebne zasluge tomu su prihvaćanje izazova tržište te izražen izazivački duh s ciljem pružanja najbolje usluge.