Tele2 | Zadar | Supernova

Tvrtka Tele2 konstantno je posvećena razumijevanju potreba korisnika i kreiranju novih inovativnih ponuda s ciljem zadovoljavanja potreba i želja svojih korisnika.

Tele2

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Sve usluge Tele2 u centru Supernova Zadar

Svoju poslovnicu Tele2 otvorio je u prizemlju shopping centra Supernova Zadar odmah pored trgovine Spar i Hrvatske lutrije. Na prodajnom mjestu će vas uvijek dočekati ljubazno osoblje koje će vam pomoći svojim savjetima ako ste u potrazi za novim mobilnim tarifama ili nekim drugim uslugama iz spektra Tele2.

Putem webshopa možete provjeriti najnovije ponude i akcije te samu kupovinu obaviti na licu mjesta u shopping centru Supernova Zadar. Među mobitelima možete odabirati najpoznatije svjetske brendove kao što su: Huawei, Nokia, Noa, Xiaomi, Samsung, Honor, Crosscall i brojni drugi.

U opcijama su paketi na bonove i pretplatu, a neke od najpovoljnijih tržišnih cijena pronaći ćete i u ponudi mobilnog interneta. Tako za brojne gigabajte plaćate najpovoljnije cijene i surfate bez brige gdje god se nalazili. Među uslugama Tele2 vam omogućava super uslugu e-račun s kojim postajete dio obitelji koja brine za prirodu i ne troši papir.

Na vašu mail adresu svakog mjeseca dolazit će vam e-račun po kojem možete plaćati sve svoje troškove.

Tele2 - jednostavni proizvodi i usluge, fleksibilnost izbora te najviša razina korisničkog iskustva

Na hrvatskom tržištu Tele2 se pojavio 2005. godine s ciljem da komunikaciju svima učine povoljnijom i dostupnijom. Svojim dolaskom na tržište, Tele2 je donio cijene poziva niže i do 60%, a snizili su i cijene SMS poruka te prijenosa podataka na mobilnim uređajima.

Inovativne novosti na tržištu dio su poslovne politike tijekom svih godina. Primjerice, početkom 2019. godine prvi su na tržištu korisnicima bonova ukinuli naknadu za pristup mreži, nakon što su svoje revolucionarno poslovno promišljanje pokazali još u 2017. godini uvođenjem neograničenog mobilnog interneta, također prvi na tržištu. Ujedno, Tele2 je u 2019. nastavio snažno razvijati svoju mrežu te su korisnicima omogućene prosječno još veće brzine mobilnog surfanja zahvaljujući nadogradnji mreže na 4G+ standard. Tako je sada 98 posto stanovništva u Hrvatskoj pokriveno 4G ili 4G+ signalom Tele2.

Korisnicima kontinuirano nude jednostavne proizvode i usluge, fleksibilnost izbora te najvišu razinu korisničkog iskustva u svakoj interakciji sa zaposlenicima iz Tele2. Naime, zaposlenici Tele2 uvijek čine korak više kako bi korisnicima omogućili neograničenu slobodu komuniciranja i pružili najveću vrijednost za njihov novac.

Također, Tele2 kontinuirano svojim aktivnostima podržava zajednicu. Tako je, primjerice, gotovo polovica zaposlenika sudjelovala u volonterskoj akciji povodom 14. rođendana tvrtke te su sadnjom više od tri tisuće sadnica smreke pomogli obnoviti dva hektara šume u Gorskom kotaru. Tele2 nastavlja i s projektom „Dronacija“ pa se u 2019. još pet vatrogasnih društava priključilo projektu, dodjelom prijeko im potrebnih i korisnih specijaliziranih dronova. Donacija dronova tako je dosegla 15 vatrogasnih društava diljem Hrvatske. Time je Tele2 još jednom pokazao kako tehnologija može itekako služiti zaštiti i spašavanju ljudi, imovine i prirode u cjelini te je potvrdio predvodništvo 'čuvara šume' u brizi za zaštitu zelenog bogatstva i okoliša.