Tally Weijl | Zadar | Supernova

Svoj savršen outfit pronaći ćete u sjajnoj ponudi asortimana odjeće, obuće, nakita i modnih dodataka za kompletan izgled od glave do pete.

Tally Weijl | Zadar | Supernova

Tally Weijl

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Uz sjajnu atmosferu pronaći ćete pregršt modnih komada za sve modne sladokusce u centru Supernova Zadar

Popularni brend Tally Weijl smjestio se u prizemlju shopping centra Supernova Zadar između trgovina Stradivarius i Orsay. Jedinstvenim uređenjem interijera i uz sjajnu atmosferu pronaći ćete pregršt modnih komada za sve modne sladokusce.

Tally Weijl za cilj ima upotpuniti svaki stil i pružiti pravi osjećaj mladosti, senzibilnosti, romantike, boemskog stila, sexy i samopouzdane osobe. Asortiman koji se može pronaći na policama ove trgovine osigurat će vam posebno shopping iskustvo uz različit spektar odjeće, obuće i modnih dodataka po iznimno pristupačnim cijenama.

Svaka djevojka željna posebnog modnog stila pronaći će zanimljive kombinacije sa šljokicama, zgužvanim trendi tkaninama, višebojnim motivima, remenjem s ukrasima i obilje zanimljivog nakita za nepogrešivu kombinaciju.

U ponudi popularnog jeansa pronaći ćete modele visokog struka, skinny modele, popularne push up modela, ali i odjel za mame. Inspirirajte se dostupnim modnim kolekcijama za proljeće, ljeto, jesen i zimu uz fantastičan izbor asortimana odjevnih komada kao što su: topovi, haljine, bluze, jakne, suknje, tajice, džempere i brojne druge. Otkrijte mladost i ljepotu uz modu kakvu vam nudi Tally Weijl.

Modni trendovi od najboljih materijala za mlade trendsetterice i iskonske ljubitelje mode

Zavidna priča o uspjehu brenda Tally Weijl počela je davne 1984. godine kada je u srcu Švicarske započela prva prodaja jedinstvenog dizajna Tally Elfassi – Weijl dizajnera. Posao je krenuo uz zajedničku suradnju poslovnih partnera koji su marljivo radili da bi stvorili ovaj poznati brend. Prateći neke od najvećih svjetskih trendova Tally Weijl je ubrzo počeo rasti i razvijati se diljem matične zemlje, a kasnije i šire.

Uz slogan „Just in time“ i brzom isporukom odjeće koju su tražili brojni klijenti, Tally Weijl postao je uspješan sudionik modnog tržišta. Osvajanja novih tržišta započela su ekspanzijom u 1997. godini kada su otvorene velike trgovine u Njemačkoj i Poljskoj.

Danas je Tally Weijl zastupljen diljem svijeta čime je postao pravi globalni igrač u modnoj industriji s više od 900 trgovina u više od 39 država. Svojim prepoznatljivim kolekcijama i odličnim cijenama, Tally Weijl predstavlja posljednje modne trendove od najboljih materijala za mlade trendsetterice i iskonske ljubitelje mode.

Svoj savršen outfit pronaći ćete u sjajnoj ponudi asortimana odjeće, obuće, nakita i modnih dodataka za kompletan izgled od glave do pete. Specifičnosti su i godišnja izdanja posebnih kolekcija pod nazivom Limited Edition koja donosi najnovije raznolikosti iz svijeta mode. Pronađite inspiraciju uz sjajne kolekcije koje dolaze nekoliko puta godišnje, a tijekom sniženja možete očekivati konkurentne cijene koje će vam donijeti brojne uštede.