Takko | Zadar | Supernova

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije.

Takko | Zadar | Supernova

Takko

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Takko nudi širok raspon konfekcijskih brojeva u centru Supernova Zadar

Trgovinu Takko Fashion možete pronaći na prvom katu shopping centra Supernova Zadar odmah pored trgovina Hervis i Muller. Na skoro 500 kvadratnih metara pronaći ćete raznoliku ponudu odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj po pristupačnim cijenama.

Na policama trgovine žene mogu odabirati u kategorijama topova i majica, bluza, pletenih vesti i pulovera, sportskih majica i jakni, haljina, suknji, hlača, traperica, jakni, basic asortimana, modnih dodataka, donjeg rublja, kupaćeg programa, čarapa, i prsluka.

U trgovini Takko očekuje vas zbilja širok raspon konfekcijskih brojeva jer je poseban asortiman namijenjen za plus size s velikim veličinama. U asortimanu za dječake i djevojčice očekuju vas kategorije po veličinama od baby 56 do 92, malo veće djevojčice i dječake od 98 do 128 pa sve do odraslih godina od 134 do 176.

Muškarci će shopping obaviti u ponudi brojnih kolekcija koje donose izbor majica, košulja, traperica, hlača, jakni, prsluka itd. Posebna ponuda je osigurana putem Takko VIP programa koji najvjernijim kupcima donosi samo ekskluzivne pogodnosti.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled.