s.Oliver Black Label | Zadar | Supernova

s.Oliver Black Label omogućit će vam izbor elegantnih i profinjenih modnih kombinacija.

s.Oliver Black Label | Zadar | Supernova

s.Oliver Black Label

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Jedinstveno modno odredište koje odiše elegancijom i kvalitetom u izboru kolekcija u sklopu centra Supernova Zadar

Trgovina s.Oliver Black Label nalazi se u prizemlju shopping centra Supernova Zadar, a predstavlja jedinstveno modno odredište koje odiše elegancijom i kvalitetom u izboru kolekcija za muškarce i žene. Na adresi Akcije Maslenice 1 svi ljubitelji poslovnog odijevanja i elegancije pronaći ćete nešto po svom ukusu.

Ženska odijela, moderni kombinezoni, lepršave haljine  i košulje samo su dio ponude za žene. Osvježite svoju garderobu novim hit poslovnim komadom i postanite apsolutna zvijezda poslovnih okupljanja, sastanaka ili razgovora za posao.

Ženska odijela svakako su jedan od najpoželjnijih modnih komada iz sezone u sezonu, a bogat izbor očekuje vas na policama trgovine s.Oliver Black Label.

Muškarci dašak elegancije mogu unijeti uz odlične cijene i ponudu iz kolekcija za sve sezone bilo da žele svoje odijelo obogatiti elegantnim prslucima ili idealnim košuljama. U ponudi su i odijela koja se mogu prati u perilicama, a dostupna su u veličinama od 44 pa sve do 58. Neke od specifičnih veličina dostupne su i za muškarce i žene koji spadaju u kategoriju visokih tj. tall fit.  

s.Oliver Black Label -  prestižna linija popularnog brenda s.Oliver

s.Oliver Black Label prestižna je linija od popularnog brenda s.Oliver koju odlikuju samo kvalitetni materijali i elegantni krojevi. Linija je namijenjena poslovnim ženama i muškarcima koji vole držati do svoje elegancije i kvalitete u modnom izražavanju. s.Oliver Black Label Women svaku elegantnu poslovnu ženu ostavit će bez daha uz izvrstan izbor sofisticiranih i modernih outfita.

Godišnje je dostupno čak 12 kolekcija koje pomno odgovaraju na najnovije modne trendove za jednostavnost stila za sve žene koje se žele istaknuti u poslovnim prilikama kao što su poslovni sastanci, važne prezentacije ili razgovori za posao.

Osim za poslovni stil, s.Oliver Black Label omogućit će vam izbor elegantnih i profinjenih haljina, suknji s uzorcima ili hit modela kao što je plisirana suknja za proljetne provode ili vjenčanja. Ljetna vjenčanja idealan su povod za novi kombinezon ili svečanu dugu haljinu kakvu možete pronaći upravo u kolekcijama za proljeće i ljeto.

Ženska odijela također su odličan odabir za svečane prigode, a u trgovini s.Oliver Black Label pronaći ćete izvrstan izbor odijela za žene u bijeloj, modroj, crnoj i brojnim drugim nijansama. Ponuda iz muške kolekcije nimalo ne zaostaje za ženskom jer će svakog suvremenog muškarca učiniti modernim i samopouzdanim uz odijela, hlače, polo majice, košulje, jakne, prsluke i modne dodatke.