Proteini.si | Zadar | Supernova

Uz Proteini.si ćete dobiti potpunu uslugu savjetovanja konzultanata za prehranu i fitness trenera.

Proteini.si

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja 09:00 - 22:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Sport

Za pravo uživanje u blagodatima sportskog načina života u centru Supernova Zadar

U shopping centru Supernova Zadar pronaći ćete trgovinu Proteini.si na prvom katu odmah pored velike trgovine Sportina te nasuprot trgovina Reserved i OVS. Uz sjajnu ponudu i savjete stručnjaka možete odabrati odgovarajuće proizvode za svoje sportske aktivnosti ili ciljeve u slučaju da želite smanjiti svoju tjelesnu težinu.

Stoga ćete u izboru aminokiselina moći odabirati Bcaa, Glutamin, Beta alanin, Multi formule, energetske napitke i pojedinačne aminokiseline. Ako ste pak odlučili smršavjeti, a želite i dalje uživati u nekim blagodatima hrane onda je tu za vas kategorija „Bez grižnje savjesti“ koja donosi proteinske čokoladice, pudinge, muesli, tjesteninu, palačinke, grickalice i ostale proizvode s manjim bojem kalorija ili bez kalorija uopće.

Među proteinima odaberite sirutku, mješavine bjelančevina, izolate, kazeine, gotove napitke, veganske proteine ili goveđe proteine. Među proizvođačima prehrane očekuju vas sljedeći brendovi: Nutrend, Nuvo, Iron Maxx, Mars, Muscle Moose, DNA, Green Cola, Best Joy, Lenny & Larry, Snickers, Olimp Sport Nutrition, BSN, Body Attack i ostali. 

Proteini.si - ambasador zdravog i sportskog način života

Trgovina Proteini.si iza sebe ima iskustvo u poslovanju dulje od 10 godina, a danas su prepoznatljiv, pouzdan i vjerodostojan partner svima onima koji su u potrazi za kvalitetnom sportskom prehranom i dodacima prehrani po povoljnim cijenama. Proteini.si ne predstavlja samo mjesto na kojem se prodaje sportska prehrana i prehrambeni dodaci, nego predstavlja i ambasadora zdravog i sportskog način života.

Svojom podrškom, savjetima ljubaznog i stručnog osoblja značajno oblikuju trendove te tako široj populaciji približavaju sportsku prehranu bilo da su samo rekreativci ili aktivni sportaši. U svojoj ponudi kupcima nude bogat i širok izbor najkvalitetnije sportske prehrane s čime postižu da se ljudi poistovjećuju sa samom brendom Proteini.si. Tako predstavljaju i simbol zdravog, sportskog i zadovoljnog načina života.

Uz Proteini.si ćete dobiti potpunu uslugu savjetovanja konzultanata za prehranu i fitness trenera. U kategoriji proizvoda iz asortimana prehrana možete odabirati među aminokiselinama, proteina, gainera, kreatina, pre-work proizvoda, hormonskih stimulansa, energetskih proizvoda, brojnih proizvoda za mršavljenje i proizvoda za zdravlje i dobar osjećaj.

Neizostavan je i asortiman odjeće za muškarce, žene i djecu koji će vam omogućiti da odaberete odgovarajuću opremu za svoje sportske aktivnosti. Tu su i pomagala tj. oprema za vježbanje, borilačka oprema te dodaci poput staklenih boca, shakera, sportskih torbi, bidona, ručnika, sunčanih naočala i slično. Svojim akcijama na dio asortimana Proteini.si će vam omogućiti uštede prilikom kupovine.