Magic Baby Premium | Zadar | Supernova

Namještaj za dječju sobu, igračke, odjeća i oprema za svakodnevne aktivnosti čekaju vas na jednom mjestu.

Magic Baby Premium

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Samo najbolji asortiman za vaše mališane očekuje vas u trgovini Magic Baby Premium centra Supernova Zadar

Čekate svoje prvo dijete ili već imate mališana kojemu trebaju nova kolica, odjeća, krevetić ili pribor za kupanje prava adresa za vas je trgovina Magic Baby Premium. Smještena na prvom katu shopping centra Supernova Zadar, ovaj luksuzni dućan dječje opreme prvi je takve vrste u Hrvatskoj, a prilikom otvorenja "kuma" trgovine bila je Doris Pinčić Rogoznica.

Trgovina Magic Baby Premium nudi sve što je jednoj mladoj obitelji potrebno za početak - kolica, odjeću za bebe, komode za presvlačenje, igračke, bočice i ostalu opremu za novorođenčad. Kišobran kolica, kolica za blizance, moderna Stokke, MacLaren ili Bugaboo kolica - izaberite samo najbolje za svoje mališane.

Na jednom mjestu opremite i svoje malo veće mališane jer trgovina Magic Baby Premium nudi opremu i odjeću za djecu do 5 godina starosti. Trebaju li vam posebne dimenzije koje se ne nalaze u trgovini, naručiti ih možete direktno iz tvornice kako bi dizajn i stil odgovarao vašim potrebama. Olakšajte i uljepšajte svoje prve majčinske dane uz trgovinu Magic Baby Premium.

Najbolje za vašu bebu uz najbolju opremu za novorođenčad i bebe

Svaka mama želi samo najbolje za svoju bebu, a samo najbolju opremu za novorođenčad i bebe mogu pronaći u trgovini Magic Baby Premium. Prva takve vrste, adresa je to s luksuznom opremom najpoznatijih svjetskih brendova. Svakog roditelja razveselit će bogata ponuda dizajna i stilova kolica, komoda za presvlačenje, krevetića, kolijevki i prekrasne odjeće za bebe.

Oduševit će vas ponuda Stokke, MacLaren, Bugaboo, Mima, Neonato, Cosatto i ostalih brendova u kojima će vaši mališani provesti svoje prve dane. Vozite svoje mališane u kolicima koje voze slavne ličnosti po cijelom svijetu. Ekskluzivno uređen interijer nudi široku ponudu dječje opreme, igračaka te proizvoda za bebe i malu djecu starosti do otprilike 5 godina. Haljinice, pidžame, body za bebe, hlačice ili kombinezone - pronađite sve za najmlađe članove vaše mlade obitelji. Magic Baby Premium ima prepoznatljivi koncept uređenja koji je u potpunosti prilagođen roditeljima, bakama i djedovima.

Kako bi iskustvo kupovanja bilo na prvom mjestu, (budući) mame i tate imaju mogućnost sjesti za stol i dogovoriti detalje kupovine. Kako bi roditelji u miru mogli razgledati ponudu, djeca mogu za stolom crtati ili se zabavljati svojim igračkama. Posebno osmišljen dizajn i stil, prilagođen baš vašim potrebama i željama, moguće je izabrati i naručiti direktno iz tvornice. Kako bi se sve mame osjećale posebno, pobrinula se trgovina Magic Baby Premium.