Lorena Cvjećarna | Zadar | Supernova

Nema prigode koju nije moguće obilježiti lijepim cvjetnim buketom koji je uvijek prigodan dar i najljepši ukras doma.

Lorena Cvjećarna

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo

Cvjećarna Lorena najmirisnija je i najšarenija trgovina centra Supernova Zadar

Poželite li nekom reći hvala, volim te, žao mi je ili čestitam uz buket prekrasnoga cvijeća, u prizemlju shopping centra Supernova Zadar nalazi se idealno mjesto.

Cvjećarna Lorena nudi veliki izbor raznog cvijeća i buketa za sve prigode - vjenčanja, krštenja, prve pričesti, rođendane i ostala slavlja, no i aranžmane za groblje i posljednja počivališta naših najmilijih.

Ako vam se vaš ured ili poslovni prostor čini sterilan i dosadan, cvjećarna Lorena za čas će od njega napraviti cvjetnu rapsodiju i unijeti dekoracije uz koje će biti lakše, ljepše i ugodnije raditi.

Poželite li zamotati poklon koji ste kupili u zadarskoj Supernovi, za vas će to učiniti cvjećarna Lorena koja u svom bogatom asortimanu nudi i ukrasne kutije i vrećice u kojima će vaš dar izgeldati još bolje.

Naručite prekrasan cvjetni aranžman od rezanog cvijeća koji će ukrasiti vaš dom ili razveseliti omiljenu prijateljicu, majku, djevojku ili ženu u cvjećarnici Lorena.

Cvjećarna Lorena nudi veliki izbor aranžmana od pravog ili umjetnog cvijeća

Rođendani, odlasci na vjenčanje, krštenje ili zabavu, nezamislivi su bez buketa cvijeća koji će osobi kojoj ga poklanjamo reći hvala, čestitam, želim ti sve najbolje ili ozdravi brzo. Recite to cvijećem koje će vam aranžirati u cvjećarni Lorena.

Poklonite crvene ruže za Valentinovo voljenoj osobi ili crvene karanfile za Dan žena i pokažite joj koliko vam je stalo. Najvažnijim ženama u svom životu zahvalite za sve što čine za vas, za radost, sreću i bezuvjetnu ljubav koju vam pružaju i recite joj hvala cvijetom za Majčin dan.

Promocija diplome nezamisliva je bez šarenog buketa omiljenog cvijeća uz kojeg će svaka proslava biti još ljepša. Ako ste prošle godine zaboravili godišnjicu braka, ispravite to prekrasnim buketom kojim će vaša partnerica zaboraviti na dosadašnje pogreške. Cvjećarna Lorena nudi i veliki izbor aranžmana od pravog ili umjetnog cvijeća za Sve svete koje ćete ostaviti na grobu vaših najmilijih koji više nisu s nama.

Cvijeće je bitno u raznim prigodama, bile one tužne ili sretne. Birajte između rozih, bijelih, ljubičastih ili crvenih tulipana, poklonite prekrasne ljiljane ili kale i uljepšajte si dom mirisnim zumbulima, božurima ili ružama. Ljubitelji kraljice cvijeća- orhideje - svoj dom mogu uljepšati orhidejom u staklenoj posudi ukrašenoj kamenčićima. Pronađite idealno cvijeće za razne prigode u cvjećarni Lorena.