In Kapital Exchange | Zadar | Supernova

Sigurna, povoljna i brza usluga otkupa i prodaje stranih i domaćih valuta.

In Kapital Exchange

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

In Kapital mjenjačnica nudi vam brzu i pouzdanu uslugu - potražite ju u centru Supernova Zadar

Smještena na atraktivnoj lokaciji shopping centra Supernova Zadar u prizemlju kod ulaza broja 3, In Kapital mjenjačnica nudi svojim klijentima sigurnu, povoljnu i brzu uslugu otkupa i prodaje stranih i domaćih valuta.

Putujete li i inozemstvo ili ste se tek iz njega vratili, na pravom ste mjestu koje će vam promijeniti novčanice u željenu valutu. Mjesto koje svakako možete preporučiti turistima koji borave u prekrasnom Zadru na kojem će na jednom mjesto obaviti kupovinu i promijeniti strane valute je In Kapital mjenjačnica.

Dok oni uživaju u ljepotama Zadra, ali i nacionalnim parkovima Paklenica, Plitvice, Kornati ili Krka, In Kapital mjenjačnica brinut će za njihov novac.

Istaknuta tečajna lista vidljiva na ekranu iz ljubaznih zaposlenika mjenjačnice, omogućava vam jednostavan izračun prodajnog i kupovnog tečaja. Na raspolaganju su vam razne strane valute, uključujući euro, franak, američki i australski dolar te funta po povoljnom tečaju. Obratite im se s povjerenjem jer tu su za vas svakim danom od 9 do 21 sat, a ljeti do 22 sata.

In Kapital - najviše za vaš novac

Trebate li promijeniti kune u neku od stranih valuta kako biste otputovali u inozemstvo ili ste se pak vratili s putovanja i ostalo vam je novčanica koje želite promijeniti u kune, In Kapital pravo je mjesto za vas. In Kapital d.o.o. je tvrtka u hrvatskom vlasništvu koja se bavi financijskim poslovima te od dana kada je osnovana uspješno posluje gradeći prepoznatljiv stil koji se temelji na iskustvu, vrhunskoj kvaliteti usluge te ambicioznim i kvalitetnim zaposlenicima.

Koliko ćete dobiti za svoj novac, možete vidjeti jednostavnim pogledom na tečajnu listu, neovisno o tome trebate li kupovni ili prodajni tečaj eura, američkog ili australskog dolara, franaka ili funte. Brinući o vašem novcu, prva je hrvatska tvrtka koja ima lanac mjenjačnica valuta na atraktivnim lokacijama grada Zagreba, Dubrovnika te Zadra.

Posjeduju licencu HNB-a za obavljanje mjenjačkih poslova te ispunjavaju sve uvjete za poslovanje u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Najpovoljnije rate zamjene eura u kune, zamjena dolara u kune kao i zamjena ostalih svjetskih valuta, čini In Kapital jednom od boljih mjenjačnica.

Kako biste dobili najviše za svoj novac, njihovo stručno i educirano osoblje spremno je odgovoriti na sve vaše upite. Imajući na umu uštedu vašeg dragocjenog vremena, davanjem svih potrebnih informacija prilagođavaju se vašim potrebama.