Froddo | Zadar | Supernova

Idealan izbor obuće za prve korake i ugodne šetnje i zabavne igre.

Froddo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele Djeca
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele Djeca

Najbolja obuća za vaše najmlađe

Sve važne trenutke odrastanja vaših mališana neka obilježi kvalitetna Froddo obuća. Prvi koraci lakši su i sigurniji, trčanje i dječja igra još bezbrižnija, a šetnje ugodne i udobne. Od najranije dobi, vrtićkih i školskih dana, prvih sportskih aktivnosti i igara u parku – svaki uzrast donosi nove izazove i zahtjeva specifičnu obuću koja stopalima mora pružiti adekvatnu podršku.

Brojni roditelji prilikom izbora ne zanemaruju ni izgled obuće pa će ih tako, osim anatomskog dizajna, oduševiti i trendi izgled koji će se odlično uklopiti u sve odjevne kombinacije malenih šminkera.

Posjetite Froddo trgovinu na prvom katu centra gdje će vas dočekati simpatično osoblje koje će vam stručno preporučiti koji bi model najbolje odgovarao vašem mališanu. Prije isprobavanja obuće vašem će djetetu izmjeriti duljinu stopala kako bi odabrana veličina obuće što bolje odgovarala.

U ugodnom ambijentu trgovine, kupovina cipelica, sandala, papuča ili čizmica vašim će mališanima biti ugodno i zanimljivo iskustvo.

Iskoristite mogućnost gotovonskog i kartičnog plaćanja i uživajte u asortimanu koji garantira vrhunsku kvalitetu materijala i dizajna sukladnu najvišim standardima proizvodnje.

Svaki je korak lakši uz trgovinu Froddo

Stvarajući nove kolekcije, Froddo se vodi idejom da je svako stopalo, baš kao i svako dijete različito. Upravo zbog toga, Froddo bira individualni pristup i stvara dječju obuću prema željama djece i potrebama roditelja.

Godinama u samom vrhu proizvođača dječje obuće, roditeljima i djeci nudi modele koje karakterizira anatomski oblik i prirodni materijali. Upravo tako zadovoljavaju se visoko postavljeni standardi kada je riječ o zdravlju dječjih stopala. Kontrolirana proizvodnja i strogo provjereni materijali visoke kvalitete garantiraju vrhunski proizvod koji će zadovoljiti i djecu i roditelje.

Osim što su zdravstveno ispravne, Froddo cipelice krasi i fantastičan dizajn. Razigrane boje i moderne linije omogućit će vašim najmlađima da, osim nesputane igre i zdravog koraka, izgledaju lijepo i sami razviju svoj stil i modni ukus. Uživajte u odabiru gležnjača i zimskih čizmica koje će grijati stopala i za hladnih zimskih dana.

Kolekcija proljetnih balerinki i sandala osvojit će sve male šminkere, a osim modela za snijeg, u ponudi potražite i gumene čizmice za kišu za bezbrižno skakanje po lokvicama. Papuče za vrtić i tenisice za školu u velikom rasponu veličina čekaju vaše djevojčice i dječake, a osim kvalitetne dječje obuće, kupce očekuje i bogata ponuda dječje odjeće hrvatskih i talijanskih modnih brendova – na vama je da zajednički uživate u izboru.