Brza i jednostavna usluga brojnih financijskih usluga nadohvat je ruke.

Exclusive Change 2

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Jednostavno novčano poslovanje Exclusive Change poslovnice u centru Supernova Zadar

Povoljna tečajna lista te brza i jednostavna usluga na dohvat ruke čeka vas u Exclusive Change mjenjačnici smještenoj na prvom katu shopping centra Supernova Zadar nasuprot zapadnog ulaza u centar, između trgovine Shooster i Mc Donaldsa.

Ako ste se zaputili u shopping, a potrebna vam je usluga razmjene valuta, Exclusive Change poslovnica odlično je rješenje upravo zbog svoje idealne lokacije. Jednako je praktična i tijekom turističke sezone brojnim posjetiteljima Zadra koji, prilikom kupovine i uoči posjeta gradskom središtu koriste neke od brojnih usluga Exclusive Change mjenjačnice poput promjene valuta, kupovine bonova za mobitel, prijenosa novca putem Western Uniona, kupovine Eventim karata, slanja i primanja novčanih pošiljki, podizanja gotovine i mnoge druge.

Brzo i jednostavno, uz ljubazno osoblje odradite sve potrebne transakcije novca ili mjenjačkog poslovanja uz najbolji tečaj za svjetske valute kao što su euro (EUR), američki dolar (USD), švicarski franak (CHF), australski dolar (AUD), britanska funta (GBP), poljska zlota (PLN), hrvatska kuna (HRK), konvertibilna marka (BAM) i ostale.

Povoljan valutni tečaj i brojne financijske usluge

EXC – Exclusive Change grupacija prepoznatljiva je financijska tvrtka prisutna u Hrvatskoj još od 1991. godine. Cilj ove grupacije je pružiti vrhunsku uslugu klijentima, a tajna uspjeha krije se u stalnom unaprjeđivanju i uvođenju novih usluga te stručnim i pouzdanim djelatnicima koji osiguravaju brzu i sigurnu uslugu svim klijentima.

U svojim poslovnicama Exclusive Change nudi sljedeće usluge i proizvode: Mjenjačko poslovanje: povoljniji tečajevi za veće iznose te otkup i prodaja 31 vrste valuta. U Exclusive Change možete slati i primati svoje novčane pošiljke kroz usluge brzog i sigurnog prijenosa novca putem Western Uniona. Tu je i usluga plaćanja računa svih fizičkih osoba u suradnji s OTP bankom gdje vam je omogućeno sigurno, brzo i povoljno plaćanje svih računa na jednom mjestu bez obzira imate li na računu otisnut 2D Bar Code ili ne, bez obzira da li plaćate dugove po kreditima, ili uplaćujete djetetu džeparac.

Podignite gotovinske iznose uz mogućnost podizanja gotovine s Vaše Maestro, MasterCard  i/ili  VISA kartice do visine Vašeg osobnog limita. Naknada za podizanje gotovine iznosi 3% koju, ako podignutu gotovinu koristite za kupnju Exclusive Change proizvoda ili usluga, ne zaračunavaju kao proviziju. Koncertna, sportska, kulturna i ostala događanja koja su dostupna putem Eventim sustava moguće je nabaviti kupovinom karata u Exclusive Changeu kako biste uživali u važnim i lijepim trenucima. Ako želite i trebate nadopuniti svoje bonove na mobitelu možete istu uslugu pronaći bilo da je riječ o operaterima kao što su Tele2, A1, Tomato, Simpa ili Bonbon.