Coffee & Tea Avenue | Zadar | Supernova

Uživajte u svakom gutljaju najkvalitetnijih vrsta kave

Coffee & Tea Avenue

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja 09:00 - 22:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Kategorije
Hrana
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Kategorije
Hrana

Coffee&Tea Avenue vole svi kavoljupci u centru Supernova Zadar

Na samom zapadnom ulazu, u prizemlju centra smjestila se mala, ali jako popularna destinacija koja je nezaobilazna postaja svih ljubitelja kave.Već sam miris zasigurno će vas zainteresirati da pobliže proučite ponudu prodajnog mjesta Caffee&Tea Avenue koje vam nudi bogat izbor najkvalitetnijih vrsta kave. 

Različite vrste sirove kave i okusi koji dolaze iz raznih djelova svijeta; Južne Amerike, Središnje Amerike, Indije, Afrike, Indonezije, posebno se pažljivo prže i skladište kako bi svježe, u staklenim spremnicima, bile prezentirane i ponuđene kupcima, najčešće nazvane po državama i regijama iz kojih dolaze: Nikaragva, Columbija, Guatemala, Kostarika, Brazil, Kuba, Ivory coast, Kongo, Uganda, Madagaskar, Ethiopia, Jemen, India Cherry, Indonezia ili Vietnam. Ukoliko su se možda kupci, putujući svijetom, negdje susreli s vrstom kave koja im je oduzela svu pažnju, na ovom prodajnom mjestu, prvi put u Zadru, imat će mogućnost ponovno osjetiti taj okus i prisjetiti se svih lijepih uspomena s putovanja, a zatim još mnogo puta to isto ponoviti kod kuće, kuhajući svoj omiljeni napitak.

U postavljenim vizualno vrlo efektnim spremnicima za kavu, sa jasno naznačenim vrstama i detaljnim karakteristika svake vrste, kupac ima mogućnost da sam kombinira okus koji želi dobiti za sebe. Nakon mjerenja izabranih vrsta, uz pomoć stručno osposobljenog djelatnika, kava se melje i stavlja u posebno za to predviđene vrećice koje zadržavaju svježinu do dolaska kući.

Proizvodi Caffee&Tea Avenue trgovine podijeljeni su u tri kategorije; kava za domaćinstvo, filter kava i espresso kava, a kako bi ponuda bila još bogatija, nadopunjena je i manjim pomagalima za pripremu kave poput caffetiere, šalica, french pressa, mini mixera i drugih praktičnih proizvoda.

Jedisnstveno mjesto užitka za sva osjetila

Trgovina Coffee&Tea Avenue u vlasništvu je tvrtke Dinos d.o.o. koja je osnovana 1991. godine s osnovnom djelatnošću  prerade i proizvodnje kave. Glavni cilj bio je u svako kućanstvo donijeti savršene okuse najkvalitetnijih proizvoda i kavu iz cijelog svijeta približiti istinskim ljubiteljima ovog fantastičnog napitka. Kako bi svaki posjetitelj mogao pronaći upravo onu kombinaciju koja mu savršeno odgovara, Coffee&Tea Avenue pruža vam mogućnost izvora i kombinacija raznih vrsta koje vas čekaju na jednom mjestu. Posebnost ovakvog načina prodaje kave, direktno po želji i odabiru kupca otvara mogućnost potpuno novog svijeta uživanja u budućem ispijanju kave.

Iako orijentirani pretežno na ponudu kave, u asortimanu trgovine pronaći možete i kvalitetne čajeve kojima ćete zaokružiti svoje dnevne rituale i ispuniti ih bogatstvom okusa i mirisa za još bolji, jedinstveni doživljaj.