Bla Bla Pizza & Caffe | Zadar | Supernova

Uživajte u ukusnim zalogajima i osvježavajućim napitcima u pauzama od omiljenog shoppinga.

Bla Bla Pizza & Caffe

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja

Ukusna i fina pizza BLA BLA PIZZA & CAFFE u shopping centru Supernova Zadar

Idealno mjesto za predah od odličnog shoppinga u centru Supernova Zadar pronaći ćete u kafiću Bla Bla “pizza&caffe” na prvom katu. Ugodan ambijent i uslužno i ljubazno osoblje najbolja su pozivnica da svoju kavu popijete baš u Bla Bla “pizza&caffe” kafiću.

Trenutak mira i opuštanja priuštite si uz jednu od najboljih šalica kave i slasticom u obliku palačinke, savijače ili croissanta. Prolistajte omiljene dnevne novine i saznajte što je novog u svijetu politike ili sporta, a ako ogladnite na meniju ćete pronaći nešto za sebe.

Poznati po odličnoj pizzi, Bla Bla “pizza&caffe” nudi kvalitetne inačice ovog talijanskog specijaliteta. Birajte između Margherite, Capricciose, Quattro formaggi ili Frutti di mare, a počastiti se možete i pizzom s gljivama, pršutom, vrhnjem, pancetom ili slanim inćunima. Kako nakon pizze ne biste ostali žedni, na meniju možete pronaći veliki izbor vina ili točene pive koja će vas osvježiti u vrućim ljetnim danima. Provedite zajedničko vrijeme s obitelji i najdražima uz vrhunsku uslugu kafića Bla Bla “pizza&caffe”.

Odahnite od shoppinga uz ponude BLA PIZZA & CAFFE

Ispijanje kave poslije savršenog shoppinga najbolja je nagrada! Ako ste još i uštedjeli prilikom velikih sniženja i popusta, red je da se nagradite ručkom.

Ne morate odlaziti u restorane koji su prepuni turista i gdje na narudžbu čekate sat vremena, počastite se u zadarskom kafiću Bla Bla "pizza&caffe". Popijte omiljenu kavu s mlijekom, cappuccino, produženu ili espresso kavu ili predahnite uz prirodne sokove, gazirano piće ili mineralnu vodu. Nađete li se u kafiću Bla Bla "pizza&caffe" ujutro, teško ćete odoljeti doručku po odličnim promotivnim cijenama. Počnite dan zdravim i ukusnim obrokom.  Birajte između kave uz koje ćete pojesti toast, croissant, palačinke ili savijače.

Ako ste više ljubitelji pizza, našli ste se na pravom mjestu. Sa sirom, šunkom, rajčicom , gljivama, pršutom, vrhnjem ili maslinama - odaberite svoju omiljenu pizzu na koju nećete morati dugo čekati. Ljuta pizza s feferonima, kobasicom i lukom, morska s tunom i mozzarellom ili vegetarijanska pizza s povrćem idealan je odabir. Počastite obitelj ili prijatelje najdražom pizzom i uživajte u zajedničkim trenucima. Opustite se uz odličnu hranu i još bolju ponudu pića. Uživajte uz raznolik izbor vina i žestokog pića, a ako ste više ljubitelji čajeva za vas će pripremiti Franck i Superiore čajeve ili vašim mališanima poslužiti Cappy sokove. Ne propustite česte akcije koje vam priprema Bla Bla "pizza&caffe" i počastite se malim ritualom opuštanja od shoppinga.