Baby Center | Zadar | Supernova

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Sve za vašu bebu potražite u centru Supernova Zadar

Trgovina Baby Center brojnim je obiteljima i budućim roditeljima prvo odredište kada su u potrazi za najkvalitetnijom opremom za svoje najmlađe. Trgovina locirana na prvom katu shopping centra Supernova Zadar nudi vam sve što je potrebno za novog člana obitelji. Ljubazno osoblje roditeljima će rado pomoći savjetom i preporukom i tako uvelike olakšati izbor.

Očekujete li dolazak bebe, opremanje i nabavka dječje opreme neka bude slatka briga – kolica za šetnje rivom, guralice za igru u parku, prve igračke za najmlađe, oprema za plažu i kupanje, hranilice za prve kašice i puno druge opreme za svakodnevne aktivnosti – u trgovini Baby Center pronaći ćete sve za nezaboravne trenutke i prve uspomene s vašom djecom.

Vrhunska kvalitete i stručno osoblje pratit će vas kroz odrastanje vaših mališana jer jednako bogata ponuda očekuje vas za vaše vrtićarce i školarce. Izbor odjeće, obuće i igračaka prilagođenih dobi i specifičnim potrebama djece jednako će razveseliti i male i velike.

Trgovina Baby Center za najmlađe

Trgovina Baby Center specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Baby Center nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema.

Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete. Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Cybex, Joolz, Freeon, Peg Perego, Chicco, Maxi Cosi i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Baby Center uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco su samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Baby Center vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke. Posebna pogodnost je i članstvo u Baby Center klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Baby Centru pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.