Baby Center | Zadar | Supernova

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Popusti
Do 30%
Međusezonski popusti na odjeću i obuću
Vrijedi od 10. listopada 2019.

Provjerite prve međusezonske popuste koji vas očekuju u trgovini Baby Center za vaše najmlađe članove.

Sve za vašu bebu potražite u centru Supernova Zadar

Trgovina Baby Center brojnim je obiteljima i budućim roditeljima prvo odredište kada su u potrazi za najkvalitetnijom opremom za svoje najmlađe. Trgovina locirana na prvom katu shopping centra Supernova Zadar nudi vam sve što je potrebno za novog člana obitelji. Ljubazno osoblje roditeljima će rado pomoći savjetom i preporukom i tako uvelike olakšati izbor.

Očekujete li dolazak bebe, opremanje i nabavka dječje opreme neka bude slatka briga – kolica za šetnje rivom, guralice za igru u parku, prve igračke za najmlađe, oprema za plažu i kupanje, hranilice za prve kašice i puno druge opreme za svakodnevne aktivnosti – u trgovini Baby Center pronaći ćete sve za nezaboravne trenutke i prve uspomene s vašom djecom.

Vrhunska kvalitete i stručno osoblje pratit će vas kroz odrastanje vaših mališana jer jednako bogata ponuda očekuje vas za vaše vrtićarce i školarce. Izbor odjeće, obuće i igračaka prilagođenih dobi i specifičnim potrebama djece jednako će razveseliti i male i velike.

Sve što vam treba za najslađu životnu ulogu

Najveća ponuda proizvoda za sve trudnice, buduće majke, bebe i djecu do 14. godine nalazi su u trgovini Baby Center. Baby Center je idealno mjesto za obaviti kvalitetnu kupnju u izvrsnoj ponudi opreme i pomagala za mame i bebe, preko odjeće i obuće za trudnice, novorođenčadi i mališana, sve do najšire ponude igara i igračaka svih vrsta.Sve na jednom mjestu: od dječjih kolica, kolica s kišobranima i košarama, kolica za dvojke, autosjedalica,razne sportske opreme poput bicikla, opreme za igranje u dvorištu, kućica za igranje, igračaka i dekoracija za brojne proslave, šatora za plažu, vodenih tobogana, široke ponude opreme za plažu, stolaca i stolova za igranje, ljuljački, pješčanih igračaka, pištolja na vodu, pješčanika, pa sve do ponude koja uključuje njegu kože za bebe, dječjih šampona, jednokratnih i tetra pelena. 

Među robnim markama ističu se Bambo, BC Baby, Haberkorn, Libero, Lässig, Swimmies, Tosama, Tots, Violeta, Besafe, Britax Römer, Cybex, Maxi Cosi, Peg Perego, Jane, Childream i mnoge druge.

Zaposlenici Baby Centera posebnu pozornost posvećuju trudnicama, mladim obiteljima i, naravno, najmlađim posjetiteljima te svojim stručnim savjetima pružaju pomoć pri svakoj kupovini. U posebnom Klubu Bonus i Porodiljnom klubu svi članovi mogu koristiti velik broj akcija, pogodnosti i popusta prilikom kupnje u trgovini Baby Center. Pogodnosti se ostvaruju uz članstvo i predočenje kartice kluba Baby Center.

Stručnim savjetima zaposlenici su uvijek na raspolaganju kako bi svojim kupcima olakšali prekrasne, ali ponekad financijski zahtjevne dane roditeljstva.

Novosti
Najljepši pokloni
Božićni katalog
Vrijedi do 7. siječnja 2020.

Blagdansko ozračje već se osjeti u zraku, a svojim mališanima uvijek želimo na vrijeme nabaviti najbolje poklone. Zato je tu najnoviji božićni katalog Baby Centra koji donosi super ponudu i odlične cijene. Katalog najljepših igračaka provjerite na linku ovdje