Baby Center | Zadar | Supernova

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja 09:00 - 22:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Sve za vašu bebu potražite u centru Supernova Zadar

Trgovina Baby Center brojnim je obiteljima i budućim roditeljima prvo odredište kada su u potrazi za najkvalitetnijom opremom za svoje najmlađe. Trgovina locirana na prvom katu shopping centra Supernova Zadar nudi vam sve što je potrebno za novog člana obitelji. Ljubazno osoblje roditeljima će rado pomoći savjetom i preporukom i tako uvelike olakšati izbor.

Očekujete li dolazak bebe, opremanje i nabavka dječje opreme neka bude slatka briga – kolica za šetnje rivom, guralice za igru u parku, prve igračke za najmlađe, oprema za plažu i kupanje, hranilice za prve kašice i puno druge opreme za svakodnevne aktivnosti – u trgovini Baby Center pronaći ćete sve za nezaboravne trenutke i prve uspomene s vašom djecom.

Vrhunska kvalitete i stručno osoblje pratit će vas kroz odrastanje vaših mališana jer jednako bogata ponuda očekuje vas za vaše vrtićarce i školarce. Izbor odjeće, obuće i igračaka prilagođenih dobi i specifičnim potrebama djece jednako će razveseliti i male i velike.

Sve što vam treba za najslađu životnu ulogu

Najveća ponuda proizvoda za sve trudnice, buduće majke, bebe i djecu do 14. godine nalazi su u trgovini Baby Center. Baby Center je idealno mjesto za obaviti kvalitetnu kupnju u izvrsnoj ponudi opreme i pomagala za mame i bebe, preko odjeće i obuće za trudnice, novorođenčadi i mališana, sve do najšire ponude igara i igračaka svih vrsta. Sve na jednom mjestu: od kolica, setova kolica 2 u 1 i 3 u 1, te kišobran kolica, kolica za blizance, autosjedalica,razne sportske opreme poput bicikla, opreme za igranje u dvorištu, kućica za igranje, igračaka i dekoracija za brojne proslave, šatora za plažu, vodenih tobogana, široke ponude opreme za plažu, stolaca i stolova za igranje, ljuljački, pješčanih igračaka, pištolja na vodu, pješčanika, pa sve do ponude koja uključuje njegu kože za bebe, dječjih šampona, jednokratnih i tetra pelena. 

Među brendovima se istiću BC Baby, Cybex, Joolz, gb, Maxi Cosi, Britax Römer, Kinderkraft, Klups, Babybjorn, Tiny Love, Tots, Smart Trike, Globber, Zapf, Brainbox, Cool Club i mnoge druge.

Zaposlenici Baby Centera posebnu pozornost posvećuju trudnicama, mladim obiteljima i, naravno, najmlađim posjetiteljima te svojim stručnim savjetima pružaju pomoć pri svakoj kupovini. U posebnu Klubu svi članovi mogu ostvariti posebne pogodnosti, popust stalnih 10% popusta na odabrane kategorije proizvoda, posebne Klub pogodnosti u vidu dodatnih popusta, 2% bonusa prilikom svake kupnje u vrijednosti iznad 80 kn koji ostaje na kartici i moguće je s njime umanjiti već iduću kupnju te rođendanske poklone za članove Kluba. Pogodnosti se ostvaruju uz članstvo i predočenje kartice kluba Baby Center.

Stručnim savjetima zaposlenici su uvijek na raspolaganju kako bi svojim kupcima olakšali prekrasne, ali ponekad financijski zahtjevne dane roditeljstva.