Mama, volim te!

Bliži se Majčin dan i nema bolje prigode za pripremu iznenađenja koje će razveseliti mamu. Kako bismo vam pomogli da mame iznenadite odličnim poklonima, organizirali smo vam brzi Facebook natječaj u kojemu možete sudjelovati sve do 11. svibnja.

NAGRADNI NATJEČAJ „Mama, volim te!"

Pravila natječaja:

1. Priređivač natječaja pod nazivom „Mama, volimte!" je društvo s ograničenom odgovornošću Supernova Zadar d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 62. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2. U navedenom natječaju mogu sudjelovati članovi Facebook stranice Supernova Zadar osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Supernova centra sa svojom užom obitelji.

3. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Maloljetnici koji su navršili 16 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju i ako se utvrdi da odabrani dobitnik nije poštivao uvjete natječaja, tj. da nije imao navršenih 16 godina u trenutku objave natječaja, bit će isključen iz natječaja i nagrada mu neće biti dodijeljena. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se ostavljanjem autorskog komentara korisnika ispod objave koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku.

4. Prijave se vrše na Facebook stranici Supernova centra Zadar na objavama od 4. pa sve do 11.svibnja gdje najbrže točne nagrađujemo jednom od 12 nagrada sponzora (navedeni u stavci 7).

5. Dobitnici će biti proglašeni na istoj objavi u edit verziji teksta sve do 12. svibnja. Svi dobitnici su dužni u roku od 24 sata od objave na Facebooku dostaviti svoje informacije u inboxu Supernova centra Zadar podatke (ime, prezime, e- mail adresu i kontakt broj). U slučaju da pobjednici ne dostave tražene informacije, izabrani će biti sljedeće rangirani sudionici prema ocjeni žirija.

6. Slanjem prijave na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka pronađite na poveznici: https://www.supernova-zadar.hr/pravila-privatnosti/

7. Najbrži točni odgovori osvajaju jednu od nagrada sponzora:

 • L'OCCITANE – poklon-set iz mirisne kolekcije Osmanathus (gel za tuširanje, mlijeko i EDT).
 • MULLER – poklon-paket 2 mirisa za žene 4711 REMIX COLOGNE i TABAC MAN gel za tuširanje i šampon. 
 • CHIX – poklon-bon za tretman threadinga i bojenja obrva + olovka za obrve.
 • FARMACIA – Neutrogena poklon-set.
 • HOĆU KNJIGU – poklon-paket knjiga za djecu i odrasle.
 • HUMANIC – poklon-bon za ženske cipele ili torbu po izboru u vrijednosti do 300 KN.
 • S.OLIVER – poklon-bon 300 KN
 • COMMA- poklon-bon 300 KN
 • PITTAROSSO – poklon-bon 300 KN
 • ZAKS – srebrne naušnice u pozlati iz kolekcije hrvatskog tradicionalnog nakita u vrijednosti od 950 kuna
 • ARGENTUM – srebrna narukvica u vrijednosti od 450 KN
 • DM - poklon-kartica u vrijednosti od 300 KN.

8. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz Natječaja. Jedna osoba može osvojit SAMO JEDNU nagradu od 12 ponuđenih u ovom natječaju. Dakle, jedna osoba ne može osvojiti više nagrada. Nagrada se može preuzeti samo i isljučivo u Supernova centru Zadar. 

9. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.

10. Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka 3) drugih tehničkih problema

11. Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.

12. Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.